Şimdi Ara

Alien: Covenant a.k.a Prometheus 2 -- 12 MAYIS 2017 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
526
Cevap
6
Favori
20.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Life bariz kötü sonu hariç sıradan bir filmdi.

Japonlar zenciler ölür sona ingiliz ve amerikan kalır her zaman,yaratıkta sıradandı hiç düşünülmemiş üstünde ahtapot şeklinde sonuçta uzaylılar hep o şekilde olur tabi ahtapot gibi kolları olur,bomba yeri şurasıydı araya amerikan propagandasını yerleştirdiler başrol oynayan eleman suriyede hastane yapıyorduk foşik rejim geldi bizi bombaladı muhabbeti.Kendileri sadece hastane yaparlar çünkü yardım ederler yaralı insanları iyileştirirler sonuçta iyilik meleği amerika boru mu?Kısacası kötü film baya kötü hemde.Küçücük yaratığın kocaman adamın kolunu eğip bükmesi felan dünyayı kurtaran adamın fizik kuralları bile daha mantıklı.Şimdi neden bu kadar hata saçmalık söyledim çünkü bu life denen film bilim kurgu severler için yapılmış bir film fakat bilim kurgu sever insanlar bu sıradan filmi asla sevmezler bu saçmalıklarından ötürü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob Seger -- 5 Temmuz 2017; 16:15:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne

Alien hayranı olarak vasatın 1 tık üstü buldum. Potansiyelin 10da 1 ine bile ulaşamadılar fakat bu bile yeterli bence. 3. filmde patlama yapmalarını bekliyorum. Umarım burdaki arkadaşların teorileri doğru cıkar ve güzel bir film izleriz.

Walter da bir sorun olduğunu ilk andan beri biliyordum. Fakat burdaki bir arkadaşın dediği gibi gerçek walter oysa ve david onu ikna ettiyse gercekten harika bir 3. film bizi bekliyor. Umarım mühendislere daha çok yer verilir.

Filmi izledim bu yoklukta acikcasi ilac gibi geldi ama aklima takilan bir sey var Alien insan bedenin den ciktigin da yilan gibi bir turde cikmisti ilk alien filmi ve devam filmlerin de bu sekildeydi daha sonralari hizla deri degistirip buyuyup en son halini almisti.Bu film de ise alien direk son hali gibi cikiyor ben mi kacirdim acaba biseyleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam alien in türleri var. Evrim geçire geçire en son hal olan alien 1 2 3 teki hale geliyorlar. Bu filmdekiler daha en son halini almadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne

Hocam alien in türleri var. Evrim geçire geçire en son hal olan alien 1 2 3 teki hale geliyorlar. Bu filmdekiler daha en son halini almadılar.

Anladim hocam tesekkuler

• Alien serisini çok severim. Çokça olumsuz yorumu okudum. Bence gayet güzel bir filmdi. Hatta 1 kere seyretmek yetmez. 2 kere seyretmeden, Prometheus da ne olup bittiğini bilmeden bu filme yorum bile yapılmamalı. Fakat bu filmdeki "yaratıcı" olayına çok fazla takınılmış. James Franco bu filme bence çok yakışırdı. Ekibin saygı gördüğü, yaptığı işten emin bir kaptan çok daha iyi olurdu. Sıradan bir ekip üyesi ölseydi, o kalsaydı. Başrol bir robot olmamalıydı, son zamanlardaki serilerde her filmde başrolün farklılaşmasıydı. Bize ripley gibi 3-4 alien filminde oynayacak birisi lazım.

İzleyin derim, yorumlara pek aldırış etmeyin. Birde bu film için geniş çaplı bir inceleme yapan site varmı ? Her şeyi anlamış, diğer filmlerle bağlantılarını yapmış bir inceleme... Okumak isterim.

• aga ben şimdi ben bu filmi izledim ama çözemedim şimdi emgineer denilen ırkın tamamen kökü kazındı mı ? uzayda hiç engineer kalmadı mı ayrıca prometheusun sonunda ki sahnede engineer den doğan o yaratık ne iş yapacak o gezegende ayrıca predator bu yumurtaları o gezenden arakladıysa engineer, david ve predator üçlüsünün filmi olacak mı ayrıca bu filmin anlatmak istediği vermek istediği mesaj ne idi bilen varsa bir zahmet yazıversin Teşekkürler

• o yok olan ırk ara bir ırk sanırım.
    engineer lar 3. filmde(iptal olmazsa) geri dönecekler.
  • Ridley Scott'un bunama evrelerine denk geldi sanırım bu seri yazık oldu. Bu işlerle uğraşacaklarına Weyland-Yutani şirketi dünyada nasıl kuruldu gelişti, Mr. Weyland'ın hayatı ve insansı robotları yaratmasına dayanan bir hikaye üzerinden gitseler şu aptallıklar silsilesi iki filmden yine daha iyi olurdu.
  • nasaz N kullanıcısına yanıt
    peki 3. film için belirlenen bir tarih var mı? adı , gösterim tarihi açıklanan bir konu falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasaz

o yok olan ırk ara bir ırk sanırım.
    engineer lar 3. filmde(iptal olmazsa) geri dönecekler.

O irkin kendini asmis olmasi lazimdi ama derme catma yerler de yasiyorlardi

• Prometheus'un devamı gibiymiş izlemeden önce bilgim yoktu.Sahneler ilerledikçe hatırladım birçok şeyi.Fassbender'in oyunculuğu çok iyiydi.Sonu da tahmin edilebilirdi.
  • seneye çekimleri başlayacakmış, ridley scott filmde mühendislerin olacağını doğrulamış.
  • nasaz N kullanıcısına yanıt
    öyleyse bence konu şu şekilde olabilir david ele geçirdiği gemide yeni deneyler yaparak üreteceği türleri ya da virüsleri engineerlerin üzerine salmak için geminin rotasını değiştirecek ama aklımda ki soru şu eğer geberttiği engineer tayfası koloni ise neden engineerlerin temel gezegenine saldırmadı?????

ayrıca elizabeth shawı parçaladı mı david kesin mi?

• Gezegendeki mühendisler, trene bakar gibi bakıyorlar. O gemi yaklaşırken hiçmi iletişim kurmadınız kim geliyor diye, hiç mi güvenlik önleminiz yok. Herif geldi saldı patojenli bombaları üstlerine.

Ayrıca yaratıklar fazla hızlı ürüyor, adama bulaşıyor çok geçmeden çıkıyor, hemende öldürüyor. Eski alien filmlerinde bir süreç vardı, yaratık çıkar çıkmaz kaçar büyür güçlenir ve ortama kendini adapte ettikten sonra saldırırdı. Bunlar maşallah emeklemeden maraton koşuyor.

Umarım 3 çıkar ve düzgün birşey yaparlar.
  • 12 Deleted and Extended Scenes (17m 58s) Yani filmin uzatılmış versiyonunda 18 dakikalık daha içerik var . Filmde olan kopuklukları nasıl tamamlar yahut dahada açar mı bilmiyorum Beklemekte fayda var

• david: kaptan şimdi sen onu bunu boş ver, o silahını da indir de, seni tekinsiz yerlerdeki labaratuvarıma götüreyim orada konuşalım, olur mu?
    kaptan: ha? oluuur.
    david: işte ben de sıkıntıdan burada gördüğün kadavralarla falan oynadım hep siz yokken.
    kaptan: şu aşağıya da mahzen yaptın herhalde.
    david: tabii, orada da yumurtalar var, gir bak hele.
    kaptan: vay babayın, köy yumurtası mı şimdi bunlar?
    david: evet evet, organik yumurta hepsi. yaklaş bak, elinle iyicene kurcala, hiç çekinme.
    kaptan: hmm, evet taze yımırta.
    david: şimdi bunlara ana lazımdı biliyon mu, o yüzden hiç uğraşmadım ben, direkt sizi bekledim.
    kaptan: çift sarılıdır bir de şimdi bunlar?
    david: ohoo kaptan, bundan bi omlet yaparım sana parmaklarını yersin. sok kafanı içine güzelce sok, bademciğine kadar daldır sen. (ALINTIDIR)

• Ortamlara düşmedi mi daha, konu her yukarı çıktığında heyecanlanıyprum.

• Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt
    1080p EVO HC sürümü var.Bluray rip degil yalnız.Raftan indir bir dene begenmezsen yerine koyup blurayi beklersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bob Seger

1080p EVO HC sürümü var.Bluray rip degil yalnız.Raftan indir bir dene begenmezsen yerine koyup blurayi beklersin.

Ben de öyle Blu-Ray düştü sanıyorum konu yukarı çıkınca. HC sürümleri pek iyi değil. Web-dl olsa yine daha iyi, o kadar sırıtmıyor.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Web-dl zaten sürümler arasında en kalitelilerinden biri.(Düşük boyutlar için konuşuyorum)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.