Şimdi Ara

ALIEN Isolation Sequel - PlayStation 5/Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk oyunun 10. yılında güzel bir jest yapıp devamını duyurdular. Daha çok erken aşamada olduğundan detay yok. Romulus filmi ile coşarken dualar kabul oldu diyelim ALIEN Isolation Sequel - PlayStation 5/Pro 

Haber geldikçe güncellenecek.

https://www.videogameschronicle.com/news/sega-has-announced-an-alien-isolation-sequel/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 7 Ekim 2024; 20:44:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok sevindim bu duyuruya. Hiç beklemiyordum. Şahane oldu.

• Bu habere şapka çıkartılır

• Fede Alvarez'in şaheseri Romulus filmi de 15 Ekim de dijital platforma geliyor, iki kez sinema da izledim kesmedi. Oyun haberi üzerine daha bir zevkle izlenecek evde ALIEN Isolation Sequel - PlayStation 5/Pro 

https://www.digitalspy.com/movies/a61865119/watch-alien-romulus-streaming-disney-plus//

• çok erken duyurmuşlar en az 2 senesi vardır bunun ama yinede güzel haber 👌🏻

• Aslında geç bile kaldılar bu duyuru yada 2. oyunun yapımı için cunki ilk oyun çok iyi satış ve geri dönüşler aldı. Yani bilemedim sanki oyun iyi satmamamis yada güzel yorumlar almamış gibi alien Romulus dan sonra artan alien hype ve oyunun tekrardan satışlarda uçmasını beklemek ve daha önce ki başarısını görmeyip filmle artan hype dan sonra duyuru gelmesi birinci oyunun başarısına hakarettir. Oysa ben ilk oyunun bir kaç yıl sonrasında gelir bu tür bir açıklama diye düşünmüştüm tam 10 yıl geçmiş aradan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dictattor kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de kanun yok muydu, vizyon filmi çıktıktan 6 ay sonra dijital platformlara gelebilir diye? 15 Ekim'de Disney+ Türkiye'ye gelecek mi yani şimdi Romulus?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 8 Ekim 2024; 18:1:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

Now that the digital release has been confirmed for October 15, then Alien: Romulus could be available to watch on Disney+ from November 13.

Türkiye için yasal tarih 2025 Ocak tan önce Disney + eklenemez; yurtdışı için Disney + tarih 13 Kasım ; Apple + ve diğer digital paralı platformlar için 15 Ekim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 9 Ekim 2024; 10:9:42 >
  • Yeni nesil grafiklerle hayal bile edemiyorum o atmosferi. Umarım Unreal Engine 5 kullanırlar.

• Bir de dizi geliyor bu evrende

• PS1 için çıkan Alien Resurrection gibi bir oyun olsun isterim, ilk oyun gibi olacaksa yine oynayamayacağım bir oyun olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.