Şimdi Ara

alien.Prometheus,yıldızlararası,TARZI FİLM TAVSİYESİ LAZIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler bu tarz filmleri arıyorum.özellikle prometheus beni çok etkiledi.böyle uzayda tanrıyı aramak ile ilgili yanı prometheus tarzı filmler önceligimdir.tavsiyenizi bekliyorum.

• Arrival

The Martian

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izledim hocam.piyasadaki bilinenlerin çogunu izlemisimdir büyük ihtimal.başka tavsiyeniz varmı?
  • 2001: A Space Odyssey

Henüz izlemedi isen eğer , başka film aramadan önce bunu izle.
  • obili O kullanıcısına yanıt
    izlememişim.eski birfilm ya bu.kalitelimi.
  • Ben geçen yüzyıl izlemiştim o yüzden pek ayrıntı hatırlamıyorum ama şöyle kısa bir araştırma yaparsan bu alanın en iyilerinden olduğunu görürsün. Kalite konusunda çok konuşmaya gerek yok ama şu konuda uyarı yapayım ; kimilerinin , yukarıda yazdığın filmlerde epey kafa karışıklığı yaşadığını gördük. Eğer o filmler seni bu konuda sıkıntıya soktuysa bu filme yanaşma daha ne diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PüsküllüBela

izlememişim.eski birfilm ya bu.kalitelimi.

Interstellar, Contact vs. bu türde aklına gelebilecek bütün filmlerin atasıdır belki de. İzledikten sonra da http://www.kubrick2001.com/ adresine git ve filme hayranlığın 2 kat artsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drake Ramoray -- 7 Şubat 2017; 21:36:18 >
  • The thing filmini onerebilirim hocam, gercekten kalitelidir

Edit: ben eski film sevmedigim icin 2011 yapimi olani izlemenizi tavsiye ediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxyGenetik -- 7 Şubat 2017; 22:30:34 >
  • Contact da bu kategorideki güzel yapımlardandır tabi. İlk izleyişimi , kaynaksızlıktan altyazısız olarak yapmıştım. Üst seviye bir ingilizcesi olmayan bendeki kafa karışıklığını düşün
  • Filmden ziyade eğer dizi tavsiyesi isterseniz doctor who ve fringe tavsiye ederim. Özellikle doctor who'yu bu vakte kadar seyretmediğime o kadar pişmanım ki.. Her ikisi de aradığınız tarza uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Contact iyidir

• X kare kullanıcısına yanıt
    izledim iyimiş.başka varmı kanka böle kaliteli bişeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PüsküllüBela

izledim iyimiş.başka varmı kanka böle kaliteli bişeyler.

Event Horizon

• dark city (1998) pek bilinmez ama çok iyi bir bilimkurgu filmidir.

• yine içimde bu tarz film izlemek geldi.yorumda yazılanları izledim.varmı kıyıda köşede kalan?alien convenant efsaneydi bu arada.bu tarz konuyla ilgili kitap önerileride olabilir?
  • Sphere

• http://www.imdb.com/title/tt1188729/

http://www.imdb.com/title/tt0134847/?ref_=tt_rec_tt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolmalıkbibey -- 14 Eylül 2017; 17:8:20 >
  • Pandorum (uzayda dehşet) ve event horizon...

• thing serisi.. aliens ile aynı mantık
  • Sanki sana dizi lazım. Gücenmezsen önerim:
    "Battlestar Galactica"
    İzleme sırasını bul ona göre izle. Sezonlardan önce ve sonra pilot, mini seri, specials falan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rx7enes -- 18 Ekim 2017; 20:37:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.