Şimdi Ara

alien shooter 2007 hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanırım bılenlerınız vardır gercı grafıkler falan bu kadar ıyı oyunlar varken cogunuz bakmıyorsunzudur bu oyuna bıle ama keyıflı bır oyun stres atmak ıcın ıyı onune cıkanı yok et tarzı bırsey ıste ama hos olaylar var oyunda.3 gundur oyunuyorum ama bıryerde takıldım ne yapsam gecemıyorum yafff bu oyun hakkında bılgısı olan yada oynayan arjkadas varmı acaba forumda

• koca forumda bu oyunu bilen gören yokmu arkadaslar ama ya
  • Biliyorum ama çok gereksiz bi oyun

• duydum ama görmedim oynamadım
  • ben oynadım, iki kere bitirdim...

bence çok güzel bir oyun, iyi stres atmaya yarıyor... İlk oyuna göre grafikleri de baya geliştirmişler. Atmosfer de manyak.

nerde takıldın? yardımcı olabilirim istersen.
  • bu oyunu pek bilen yok sanırım burda bence kesinlikle çok eğlenceli bir oyun daha bitiremedim ama bitirecem inşallah yanlıx aklıma takılan bir şey 1gb ram var bende ama bazen takılıyor yoğun sahnelerde en azından oyun içinde low yapıyorumda öyle oynuyorum çok nadirde olsa grafikleri çok daha yüksek oyunları takılmadan oynuyorum ama neyse eğlece için bence cok keyifli bir oyun
    dostum eger gecemedıgım bır yer olursa yazarım sana saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackwound

ben oynadım, iki kere bitirdim...

bence çok güzel bir oyun, iyi stres atmaya yarıyor... İlk oyuna göre grafikleri de baya geliştirmişler. Atmosfer de manyak.

nerde takıldın? yardımcı olabilirim istersen.

TAM TAKILIRSAM DEDIM TAKILDIM 15 BOLUMDE NASIL GECECEZ YA BURAYI DELI GIBI GELIYORLAR SILAHLARDA FAYDA ETMIYOPR GERCI EN GELISMISLER YOK AMA YARDIMCI OLABILIRMISIN PÜF NOKTASI VARMI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.