Arkadaşlar Aliens vs. Predator 2 oyununu iso olarak indirdim vitual daemon ile yükledim hatta gamespy ı bile yükledim grack te yaptım. Ama gelin görünki masa üzerindeki oyunun kısayol ikonuna bastığımda bir türlü oyun açılmıyor . defalarca denedim bi türlü açamadım. Acaba nasıl açacağım bu oyunu. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
nasıl yani oyunu açtığında hiçmi bir şey olmuyor hata filan veriyormu ?
hayır hiç bi hata yok sadece kum saati 2 saniye kadar gözüküyor sonra hala masa üstü var ama arka planda yani ctrl+shift+delete yaptığımda görev yöneticisinde avp2.exe çalışıyor gözüküyor fakat oyun açılmıyor ne hata var nede açıldığına dair bi görüntü.acaba sistemsel bi sorunmu yada nasıl açabilrim bu oyunu teşekkürler şimdiden
Enteresan. Başka bir avp2.exe dosyası ile açmayı dene. Gamecopyworld adresinden v1.0 crack indir. Oyunu gamespy üzerinden pekçok kez oynadım, single player da bitirdim ama böyle birşey ilk kez duydum.
Ya çok Deişik bi oyun bu int. cafede 1 defa oynadım başladım biras ilerledim sonra biyerde kaldım GeçiLmiyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme