Şimdi Ara

Aliens vs Predator Ön İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
14.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada oyunlarında demişim yine çizgi romanlarında olucaktı o :) hatta ilk olarak 1995'te ortaya çıkmıştır Dave Dorman tarafından...
  • raistlin713; Doğru olabilir hocam; çizgi romanlarını hiç okumadım; direk filmden yola çıkarak konuştum
  • raistlin713 @

sadece yannış bilgilendirmeyi düzeltme adına söylemiştim o iki yanlışı ,eleştiri değil yani
  • yanlış anlamayın arkadaşlar yorumları ve eleştirileri görmekten son derece memnunum. bu benim yazılarımın okunduğu ve en azından eleştrilecek veya yanlışları düzeltilecek kadar değerli olduğunu gösterir. tekrardan teşekkürler...
  • 1 incisi kadar atmosferi mükemmel tasarlamışlarsa ki eminim bunu es geçmezler o zaman tadından yenmez neydi o ilk oyundaki atmosfer radarda gelen seslerden "yinemi" derdim
  • şubattta Bioshock 2-Alien vs predatör tek geçerim bu arada alien filmlerini zileyim arşivde duruyorlardı bilgilerimi tazeleyim...
  • Buda PC'lerde DirectX 11 destekli kartlarla görebileceğimiz Tessellation özelliğinin farkı

http://img27.imageshack.us/img27/4727/avpdirectx11.gif
  • Kaldırmaz benım sıstem.
  • Oyunun beta sürümü merlininkazani.com'da incelenmiş

http://www.merlininkazani.com/review_screen.asp?GID=3559&PN=1&B1=+TAMAM

Betasıda çıktığına göre 19 şubatta kesin geliyor gibi.
  • İlk duyurulduğu zamandan beri bu oyundan çok umutluyum. Lakin, Rebellion tarafından geliştiriliyor olması biraz şüphelendiriyor. Ama bu oyun ya çok kötü olacak, ya da harika bir şey olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 17 Ocak 2010; 22:02:01 >
  • Oyunla ilgili yeni görüntüler yayınlanmış

[sizer=blue]Aliens vs Predator Ön İnceleme

• iyi güzelde konunun ilk mesajındaki resimler sanırım Aliens&predator'dan değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: RED LORD CHE

iyi güzelde konunun ilk mesajındaki resimler sanırım Aliens&predator'dan değil

Bu görüntüler piyasaya çıkmış olan beta yada konsol görüntüleri olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Dante's Inferno' dan gibi geldi bana

• bizim pc açmazki bunu directx 11 fiyatları zaten belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

quote:

dante's inferno nun görüntüleri bunlar.kazayla olmuştur heralde düzeltilir.

• ilk izlenimlerim Multi bölümlere ağırlık verilmiş ve single mod sanki biraz yavan kalmış gibi geldi.. umarım öyle olmaz benim gibi single sevenler böyle kaliteli konuya sahip oyunları single mod da oynamakdan daha çok zevk alır.....
  • raistlin713 güzel bir yazı olmuş eline sağlık. beklediğim oyunlardan birisi.bende birçok traileri mevcut oyunun hd olarak ve grafikleri çok iyi.bazı arkadaşlar iyi değil gibi demiş ama daha nasıl grafik istiyorlar anlamış değilim...
  • quote:

quote:

quote:

Öyle zaten, hatlar karışmış.

Çok fena bir oyun geliyor, preview kısmını oynayanlar gerilimin gayet güzel hissettirildiğini söylüyorlar. Özellikle Marine ile oynarken her an güme gitme duygusu insanı fena tırstırıyormuş. FEAR 2'den bu yana korka korka oyun oynamamıştık. En merak ettiğim ırk ise Predator'lar. İnşallah erteleme falan olmaz. Şubat-Mart ayları oldukça verimli geçecek bizler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cocker -- 18 Ocak 2010; 16:21:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cocker

quote:

quote:

quote:

Öyle zaten, hatlar karışmış.

Çok fena bir oyun geliyor, preview kısmını oynayanlar gerilimin gayet güzel hissettirildiğini söylüyorlar. Özellikle Marine ile oynarken her an güme gitme duygusu insanı fena tırstırıyormuş. FEAR 2'den bu yana korka korka oyun oynamamıştık. En merak ettiğim ırk ise Predator'lar. İnşallah erteleme falan olmaz. Şubat-Mart ayları oldukça verimli geçecek bizler için.

Nerden çıkardınız bunu?

http://ve3d.ign.com/articles/news/52402/Aliens-vs-Predator-Screenshots

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.