Şimdi Ara

Alienware 13 grafik amplifier veya Alienware 15

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Xoticpc adlı siteden Alienware 13 almayı planlıyorum aklımda birkaç soru var yanıtlarsanız sevinirim
    Özellikleri
    Alienware 13 (960 FHD) Overview

13.3" FHD IPS Matte

NVIDIA® GTX 960M [2GB]

Intel® i7-5500U

Up to 16GB RAM

1TB HDD

3+ Hours / 4.58 lbs

3D Score: 21,132
    1-Bu laptop oyun için yeterlimidir derdim ultra ayarlar değil ama olursa iyi olur.
    2- Bu cihazı alırsam yanına grafik amplifier almak istiyorum sizce mantıklımı gereksizmi.
    3-diğer seçenek ise bu cihazın alienware 15 ve gtx970m kartı var
    Grafik amplifier+alienware 13
    Yada
    Alienware 15 gtx 970m
    Sizce hangisini seçmeliyim
    5-Usps kargoylangeliyormuş sizce ulaştırma ücreti ne olur(gümrüğü biliyorum %18-20
    Cevaplar için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edit:
    Alienware 13+Grafik amplifier=1600 dolar
    Alienware 15 gtx 970m =1600 dolar
    Grafik amplifier masaüstü ekran kartını laptop sistemiyle birlikte kullanmamızı sağlayan kutu :)

• Güncel

• Asıl sorun gümrükten geçer mi? problem yaşabilirsin, iyice araştırmadan girme bu işe.

Bundan bağımsız olarak, 13" seçeneğine bir de 24" monitör eklersen süper olur. ne 13" ne de 15" te oyun keyif vermez.
  • Xotic pc ye gönderdim gümrük meselesini bana dedikleri biz her ülkeye göbderi yapıyoruz gümrük vergisi ve taşıma ücretleri için linke tıklayın diyor ordan da usps sayfası açılıyor gideceği türkiyeyi seçtim ücreti yazdım falan bir hesap çıkardı ama emin değilim tbi gümrükten geçmeme gibi bir durum olduğunı bilmiyodum vergisini verünce geçer sanıyodum öyle değilmi yoksa

Bende bu şekilde düşünüyorum nasılsa keyif vermeyecek ikiside o yüzden hem taşınabilir olsun evdede masaüstü olarak kullanabileyim diye düşünüyorum hem masaüstü ekran kartıda takılması beni cezbetti tüekiyede fiyat sordum 2075 dolar kdv hariç fiyatı kdv ekleyince fiyat 7000 tl ye geliyor bence bu ürüne fiyat fazla o yüzden gümrüğü iyice araştırıp 5700 lü bir fiyata bu işi halletmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trlion1 -- 31 Ekim 2015; 11:27:42 >
  • aynı üründen bende var ve satıştayım. fiyatını 4750den bırakıyorum. 6 ay kadar daha garantisi vardır. hiç bir sorunu yoktur.
  • Link verebilirmisin hangi ürün 15 mi 13 mü grafik amplifier varmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amplifier yok ama getirtebilirim
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.