Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alienware - 17.3" Laptop - Intel Core i7 6700HQ -16gb 1070GTX Satın Al 6 Haziran 2017 04:53 1 1 Alienware - 17.3" Laptop - Intel Core i7 6700HQ -16gb 1070GTX Alienware - 17.3" Laptop - Intel Core i7 6700hq- 16GB Memory - NVIDIA GeForce GTX 1070 - 1TB Hard Drive + 128GB Solid State Drive - Silver - Larger FrontUrun ABD Best buydan alınma ,1 ay once aldım open box refurbished urun(satisfactory sifir ayarinda)laptobu satiyorum Urun kutusu cok buyuk oldugu ıcın getırmedım,yoksa magazada mevcuttu , sadece 1 hafta kullandım 20 gundur yurtdısındaydım bu surede evde bıraktım ,laptop cok buyuk geldı,seyahatlarde kullanamıyacagım ondan satıyorum, dun aksam yurtdısından yenı geldım faturasi mevcut Dell Turkıye ıle gorustum uluslarası garantıye gecebılırsınız dedıler suan usa garantı gecerlı alan arkadas bunu halletsın asagısakı servıs tagla dell musterı hızmetlerınden bılgı alabılırsınız, dell turkıye no ( bu nodan ulastım yetkılıye 02165708755,bana 02165708754 bu dıger nodan uluslararası garantıye gecersınız dedı)http://www.dell.com/learn/tr/tr/trdhs1/campaigns/services-page-ec-emeabu arada bılmeyen arkadaslar ıcın open box su oluyor arkadaslar belırteyım best buy usada 0-15 gun (elıt ısenız bu sure 45 gün) ıcınde urunu return yapabılıyorsunuz yanı hesap sevıyenıze gore ıstedıgınız zaman gerı teslım edebılıyorsunuz teknık servıs ürünü gerı alırken çalışıp çalışmadıgını hasar olup olmadıgını kontrol edıyor tabi satılabilecek durumda sıfır gıbıyse gereklı tum donanım yazılım testlerını yapıp open box olarak orjınal fıyatının 100-150 dolar asagısına tekrardan satısa koyuyor bana cazıp geldıgı ıcın bu sekılde satın aldım.Ürün kozmetık olarak sıfır ayarında hıcbır cızık catlak calısmasına manı olacak durum yoktur.urun garantısı 14 ocak 2018 yurtdısı dolmaktadır servıce tag:64X7RC2 izmirde olan arkadaslar gelıp bır cayımı ıcer gorur testını yapar alır gıder ,sehırdısı satıs yapmamayı tercıh etmıyorum zamanım yok kargo vs,ayrıca yurtdısı seyahetlerımden dolayı Türkiyede fazla duramıyorum Urunu almayı dusnen arkadaşlar için herseyi açık açık yazdım bu sartlar uyuyorsa arayın yazın goruselım almayacak olanlar sudur budur gereksız yorumlar yapmayın lutfen tok satıcıyım acıl paraya ıhtıyacım yok kalsın kullanırımda memnununum urunden ısteyen gıtsın alsın getırsın yurtdısından, takas kesınlıkle yapmıyorum whatsapp 05446463677 Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 5500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Ocak 2018 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Acer Aspire A515-51G-388J NX.GP5EY.003 Intel Core I3 6006U 4GB 500GB GT940MX 2.el Anakart arıyorum Alienware - 17.3