Şimdi Ara

Alienware AW17R3-4175SLV GTX970 Model (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pazartesi görüşücem.Yurtdışında olan arkadaşım 6500 TL tutar dedi.Ürün ya Çin'den gelicek yada Amerika'dan yetkili bayiden temin edilecek.İthalat yapan birisi kendisi.
    Monsterde şuan benzer özellikte DDR3 makina bile SSD + Windows eklenince 6000 TL
    DDR4 6700HQ gelince ona 500-800 TL eklerler gibime geliyor.6500-6800 TL yapar.Alienware ile aynı fiyata gelir.

Şuan DDR4 6700K 8 GB bile 6700 TL buna 8 GB Ram 256 GB SSD Windows eklesen aşağı yukarı 900-1000 TL arası extra ödeme çıkıyor.Kısaca 7700 Tl yapıyor buda. :)
  • Ayrıca aynı paralara masaüstü makine toplasanız daha iyi değil mi? Laptopta oyun zevkli olmaz bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluenstar07

Pazartesi görüşücem.Yurtdışında olan arkadaşım 6500 TL tutar dedi.Ürün ya Çin'den gelicek yada Amerika'dan yetkili bayiden temin edilecek.İthalat yapan birisi kendisi.
    Monsterde şuan benzer özellikte DDR3 makina bile SSD + Windows eklenince 6000 TL
    DDR4 6700HQ gelince ona 500-800 TL eklerler gibime geliyor.6500-6800 TL yapar.Alienware ile aynı fiyata gelir.

Şuan DDR4 6700K 8 GB bile 6700 TL buna 8 GB Ram 256 GB SSD Windows eklesen aşağı yukarı 900-1000 TL arası extra ödeme çıkıyor.Kısaca 7700 Tl yapıyor buda. :)

görüşünce yazarsınız fiyatı
  • Beyler Başka bir satıcı Türkiye'ye ürün gönderiyor.Kredi kartı ekranına kadar sorunsuz geldim.O kadar limitim olmadğı için çekemedim.Makina GTX980 vergisiyle ne kadara gelir acaba bilen varsa yazsın.

http://www.amazon.com/Alienware-AW17R3-7092SLV-Generation-GeForce-GTX980M/dp/B015P3SO22/ref=pd_sim_sbs_147_2?ie=UTF8&dpID=41PGUKuYDhL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=0EJD12KNTP4GD3HZWWYC

Türkiye'ye direk gönderim var.
    This item ships to Istanbul , Turkey.

Estimate your shipping and tax
    Order summary
    Get estimate for a different location
    Items
    $1,949.99
    Estimated shipping & handling
    $183.00
    Total before tax
    $2,132.99
    Estimated tax to be collected
    $0.00
    Estimated order total
    $2,132.99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluenstar07 -- 25 Kasım 2015; 19:56:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bluenstar07

Beyler Başka bir satıcı Türkiye'ye ürün gönderiyor.Kredi kartı ekranına kadar sorunsuz geldim.O kadar limitim olmadğı için çekemedim.Makina GTX980 vergisiyle ne kadara gelir acaba bilen varsa yazsın.

http://www.amazon.com/Alienware-AW17R3-7092SLV-Generation-GeForce-GTX980M/dp/B015P3SO22/ref=pd_sim_sbs_147_2?ie=UTF8&dpID=41PGUKuYDhL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=0EJD12KNTP4GD3HZWWYC

Türkiye'ye direk gönderim var.
    This item ships to Istanbul , Turkey.

Estimate your shipping and tax
    Order summary
    Get estimate for a different location
    Items
    $1,949.99
    Estimated shipping & handling
    $183.00
    Total before tax
    $2,132.99
    Estimated tax to be collected
    $0.00
    Estimated order total
    $2,132.99

gümrük sınırı 1500 euroymuş vergisini ödeyerek geçiremezsin

• Alienware 17 r3 istanbulbişim de var 128 gb ssd 7200rpm 1tb hdd ve gtx970m

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alienware 17 r3 aklima takildi 970m bunu nasil alabilirim turkiyeden yurtdisindan amazondan vs alma gibi bir durumum yok direk burdan almam lazim

Istanbul bilisimde gorum fakat onlarda kendi servislerinde yapiyor bilgisayari laptop bozulunca birsey olunca direk dell tarafindan islem gorecegini bilsem veya dell e goturunce 1-2 sene garanti kapsamimda olacagini bilsem dusunmeden alirim da iste hicbir bilgi yok ortada.

• Bildiğim kadarıyla dell türkiye yurt dışı cihazlara bile garanti veriyor bunu bi araştırın istanbul bilişimden neden korkuyosun kötü hizmet mi veriyor

• hsyn1991 H kullanıcısına yanıt
    Hocam kotuler yani tamir desen kendi garantimizi veriyoruz diyorlar bu isi bozuyor ki kendi servislerinin de ne kadar kotu oldugunu internette yazilan edenlerden okuyabilirsiniz yani ben laptopa 6 milyar para vericem 1 ay sonra bisi olucak kasasina bisi olucak farz ediyorum kullanici hatasi diyip sallicaklar baslarindan, sonra elde kalmis tek tuk urunler dert oluyor kutulari vs ezik buzuk ambalaji jelatini yirtilmis falan. Genel olarak cogu urunu turkiyedeki diger saticilara gore ucuza satiyorlar veya onlarda olmayan urunleri getiriyorlar o yuzden tercih ediliyor.

• O zaman istanbul bilişimle bi irtibata geçin dell garantili mi yoksa kendileri mi veriyor sizin için kilit nokta bu fiyatıda bence uygun şu ara ben bi arkadaştan alienware 13 alacağım o da yurtdışı ürününü türkiyede garanti altına aldırtmışmninternette depl sitesşnden kayıt yapılıyormuş twitterda dell saydçfasından araştıradabilirsiniz soru sorabilirsiniz hayırlısı olsun

• Var mı bir gelişme?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.