Şimdi Ara

Alienware AW3225QF vs Samsung g80sd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AW

+curve olusu 32 inch e yakin otururken bir avantaj olabilir

+sanirim 3 yil garantisi var Dell ekranlarin.

-siyahlarda morlasma sorunu var nispten.

Samsung

+siyahlar daha duzgun gozukuyor

+daha ergonomik

-garanti 2 yil anladigim kadariyla

TV olarak kullanmak uzere bir cok ozelligi var fakat bunlar pek isime yaramayacak.

AW kullanip ciddi sorunla karsilasan kimse varsa paylasirsa sevinirim. yada bu mevzularda yaniliyorsam duzeltirseniz.

• Aynı iki monitör hakkında ben de tereddüt yaşıyorum. Gönlüm Dell'den yana ancak hakkında kullanıcı deneyimi çok az.

• G80SD'yi bir süre kullandım, şimdi de küçük kardeşi G61SD kullanıyorum. Eğer mat ekran sizin için sorun değilse çok iyi bir model. Hoparlörü bass'sız, temiz ve yüksek bir ses veriyor ve smart özelliklerini ben aktif olarak kullanıyordum fakat yine smart özelliklerinden dolayı OSD menüsü hantal ve pc üzerinden yazılım ile kontrol edilemiyor. Standı çok fazla yer kaplayan bir stant değildi. Morlaşma sorunu iki panelde de kaçınılmaz olarak olacak çünkü aynı paneli kullanıyorlar. Sadece gün ışığında mat kaplamasından ötürü G80SD'in görünebilirliği daha yüksek olacaktır. Ayrıca soğutma sistemi olarak fansız modeller arasında en etkili soğutma yapan modellerden biri.

AW3225QF modelini bizzat kullanmadım ama şuan piyasadaki tek curved QD Oled olsa gerek diye düşünüyorum. Curved olayının sağlamlığa bir etkisi var mı bunu bilmiyorum ama eğer yoksa deneyimi güçlendireceğini düşünüyorum. Garanti konusunda çok net olarak önde, hem Dell güvencesi hem de üç yıl süresi ile sorun yaşamanız halinde içiniz rahat olacaktır. Bildiğim kadarıyla aktif soğutmaya sahip yani fanlı bir model. Parlak ekranın da kendine özgü bir albenisi ve alıcı kitlesi mevcut. Ben mat tercih ediyorum. Bunun dışında standı fazla yer kaplıyor ve monitörün kendisi de kocaman.

Geçtiğimiz aylarda G80SD öğrenci indirimi ile 30 bin liraya alınabiliyordu. 4K 32 inç IPS oyuncu monitörlerinin minimum fiyatları 19 20 bin liradan başladığını düşünürsek çok avantajlı bir fiyattı. Fakat bu bütçelerin üstüne çıkıldığında garanti süresinden ötürü dell tercih edilmeli diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.