Şimdi Ara

Alienware kasa yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc topluyorum kasa olarak Alienware ALX Predator 2.1. Fakat kuracagım sisteme bu kasa uyar mı uymaz mı cok tedirginim kasayı Amerikadan alıcak olmamdan dolayı geri iadeside oldukça güç. Bu yüzden çok yardımınıza ihtiyacım var kuracagım sistem ,
    İntel İ7 930 2.8 Ghz işlemci
    Asus ASUS P6X58D-E Anakart
    Ekran kartı ATI HD5870 1 Gb ama CrossFire olucak büyük ihtimal yani ekstradan 1 Gb daha Ekran kartı gelicek toplamda 2Gb ekran kartı olacak ve 4 monitör baglanacak.
    Ram olarak 6 Gb 3*2 Gb şeklinde / A-Data PC-RAM DDR3 6GB (3*2GB) 1600 MHz O.C. CL8

bu ise kasa !

Panel Renk: Space Chrome Siyah, Yan Paneller, Krom Ön ve Yan Alien Başkanları ve Krom Arka Panel
    Aydınlatma Sistemi: Standart Işık Seti (Pasif Dip Switch, LED'ler)
    Güç Kaynağı: Dahil değil
    Şase: Çelik şase
    Koylar: 7 körfezler (No araçları gerekli)
    Şase: Çelik şase
    Portlar: (2) USB 2.0 bağlantı noktası, (1) Jack IEEE 1394 FireWire portu, mikrofon, kulaklık
    Ölçüler: Yükseklik: 18,5 ", Genişlik 8.5", D 24,25 "

Not : pc ye neden 4 monitör baglanıcak söyliyim arkadaşlar ben weri tabanı ve sistem ağ uzmanlıgı okuyorum weri tabanı ve ag işletmenligi yüzünden gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROOF# -- 30 Temmuz 2010; 1:12:39 >

• Bildiğim kadarı ile Alienware kasa satmıyor. Alienware benzeri fakat alakası olmayan kasalar var piyasa da.
  • AilenWare harici Kasa satışı yapmaz ha kasayı alıp içini çöpe atarım dersen o ayrı
  • Ebayde kullanılmış Alienware kasaları satılmaktadır
  • arkadaşlar bu kasa alienware nin kendi kasası alındıgı gunden ıtıbaren faturalı ürün ve outlet'inde var.180$. ben bu kasayla ilgili bişey sordum yardım edecek bilen birileri varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.