Şimdi Ara

Alienware M17x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Intel® Core™ i7 2630QM 2.0GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache)
    Operating System:
    Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit
    Memory:
    16GB Dual Channel DDR3 at 1333MHz (4DIMMS)
    Video Card:
    2GB GDDR5 AMD Radeon™ HD 6970M
    Hard Drive:
    320GB 7,200RPM HDD
    Display Panel:
    17.3-inch WideFHD 1920 x 1080 60Hz WLED
    Wireless:
    Wireless 802.11 g/n
    Optical Drives:
    Slot-Loading Dual Layer Blu-ray Reader (BR-ROM, DVD+-RW, CD-RW)
    Sound:
    Internal High-Definition 5.1 Surround Sound Audio
    System Color:
    Alienware M17x, Soft Touch Stealth Black
    AlienFX:
    Plasma Purple
    OS Customization:
    Alienhead Chrome Blue
    Factory Installed Games:
    Steam and Portal™ Factory Installed
    A/C Adapter:
    Alienware M17x 240W A/C Adapter
    Automatic Updates:
    Automatic Updates: On
    Standard Nameplate Trigger:
    Standard Nameplate
    Service:
    1 Year Basic Plan

Alienware sitesinden hesapladım nasıl sizce macbook pro almaya param yetmiyo bu özellikler 2409 $ 3.660 tl ye geliyor.Kurgu için yeter mi sizce?

• bende aynısını alacağım. sadece ram 8 gb. ama abd den gönderecek adam bulamadım. %20 gümrük vergisini de göze alıp sipariş vereyim dedim. abd dışında adres seçemiyoruz. sen nasıl halledeceksin?
  • bide SSD şart raid le
  • ben de Amerika'dan getirtmeye çalışcam haziran ayı gibi ama bilmiyorum özelliklerine göre fiyat çok iyi geldi yine de aklım mac de kaldı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikeman

ben de Amerika'dan getirtmeye çalışcam haziran ayı gibi ama bilmiyorum özelliklerine göre fiyat çok iyi geldi yine de aklım mac de kaldı ama

yahu maci boşver. ekran kartına bak işine yarıyor mu? yalnız aklında bulunsun abd den aldığın zaman vergi ve kargo da ekleniyor. 250-300 dolar daha ekle o fiyata.
  • güzel ama uzun iş yaw.
  • yok sayın ramazanyurt sanırım siz sipariş üzerine getireceğim gibi bişey düşüdünüz.ben tanıdık bulmaya çalışıyorum Amerika'ya gidip gelen.Ozaman vergi vs işlemez heralde değil mi? Bir de şöyle birşey var ben yeni nesil parçalardan pek anlamıyorum takip edemiyorum onboard agp döneminde kaldım.AMD de kullanmadım hiç he nvidia dan hayır gördüm mü? açıkcası görmedim.Öğrenci olarak da durumum belli yani bu makina hakkında bilgim yok denecek kadar az.Casper gibi özellikleri şişirip şişirip içi boş bir makina olarak karşıma çıkması kötü olur tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pikeman -- 23 Nisan 2011; 15:57:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer emachines E725
    13 yıl önce açıldı
    dell xps 15z
    9 yıl önce açıldı
    Dell Alienware AW2724DM
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartı çok iyi bu cihaz 4 4 lük sadece ssd yok ssd taktırmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

ekran kartı çok iyi bu cihaz 4 4 lük sadece ssd yok ssd taktırmalısın

ama ek olarak ssd ekleme seçeneği yok eklenmediği zaman ne gibi eksileri olur bilgi verir misin?
  • abdye gidip gelen yanında getirirse vergi olmaz. ben %20 gümrük vergisini de göze aldım. ama sipariş geçilemiyor maalesef.

biraz beklemek en mantıklısı galiba. çünkü hem m18x çıkacak hem de gelecek kişilerin dönüş tarihleri de temmuz-ağustos.

sisteme sonradan ssd ekleyebilirsin. şahsen ben öyle yapacağım. dell ssd ekleyince coşuyor resmen fiyatta. ekran kartı ise üst düzey 2. ekran kartıdır. masaüstündeki 5850 ye çok yakın performansı var. bence 1920x1080 de açamayacağı oyun yok.
  • ben oyun oynamıyorum laptop da aslında derdim sadece iş için m18x çıktığı zaman bu biraz ucuzlar heralde değil mi? eğer öyle olursa ben de dediğiniz gibi bekleyeyim
  • İşin açıkçası hiç oyun oynamayan biriseniz Alienware laptop almanız fazla mantıklı olmayacaktır.Dediğiniz gibi mac alabilirsiniz.Çünkü oyunlar için gerekecek üst düzey donanımlara ihtiyacınız olmayacaktır.Ayrıca bu laptop fazlasıyla büyük ve ağırdır.Yani sizin için gereksiz bir fazlalık olur.
    Ssd , geleneksel sabit disk sürücülerin yerine kullanılması amaçlanan, NAND flash tabanlı bir depolama çözümüdür.İçerisinde hareketli manyetik disk bulunmaz.İçerisinde hareketli manyetik disklerin bulunduğu sabit disklere oranla, daha düşük güç tüketimi, yüksek dayanıklılık, hafiflik ve performans artışı gibi özelliklere sahiptir.Performansı sıradan sabit disklere göre %150 daha fazladır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.