Şimdi Ara

Alienware M18X R2 Oyuncu Bilgisayarı 5250TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Alienware M18X R2 Oyuncu Bilgisayarı 5250TL
    Merhaba.

Severek kullandığım Alien 18 bilgisayarımı bedelli askerlik sebebiyle satıyorum.

Ürünün Temel Özelikleri:

-i7 3630 QM işlemci
    -nVidia GTX 680M OC yapılabilir ekran kartı
    -4x4=16GB hynix marka üst seviye RAM bellek
    -500GB SSD bellek
    -320GB HDD bellek
    -18.4 inç Full HD ekran
    -Creative 2+1 Klipsch Sound Blaster ses sistemi ve DAC
    -Bluray olduğu söyleniyor ancak hiç bluray diskim olmadığı için denemedim, yokmuş varsayın.
    -Işıklandırılmış klavye ve kasa

şeklindedir.

Ürünü özel kılan detay, şimdi ki GT83 Titan modelinin eski versiyonu gibidir. Zamanında büyük paralar ödenerek alınmış, hala daha birçok oyunu sorunsuzca oynatabilen bir üründür. Ürüne isterseniz ikinci bir gtx 680M takarak çift ekran kartlı (SLI) şeklinde kullanabilirsiniz. O da yetmedi, MXM slotları sayesinde dilerseniz iki adet gtx 1080 takarak seneler boyu kullanabilirsiniz. Ayrıca 3 adet harddisk girişi bulunmaktadır.

Ürünü ilk sahibinden aldım. Kişiye özel olarak üretilmiş ve arkasında aldığım arkadaşın ismi yazmaktadır. Kendisine göre özelleştirerek büyük SSD, büyük soğutucu bakır(100W), büyük adaptör(240W), ekstra RAM gibi özellikler ile üretilmiştir. Hem bu açıdan, hem 18 inçlik boyutundan, hem de tasarım ve teknik özelliklerinden dolayı çok özel bir cihazdır.

Ben cihazıma 1500TL'ye 980m alıp kullanmayı hedefliyordum zira dolar kurundan dolayı böyle bir bilgisayarı almak için büyük paralar gerekli. Ancak bedelli askerlik yapma kararı aldığım için satmak durumundayım. Cihazımın space bar tuşunda hafif bir yumuşaklık haricinde hiçbir sorunu yoktur. Bataryası gayet kuvvetlidir. İçerisinde lisanslı Windows 10 bulunmaktadır. Ayrıca Windows 7 lisansı da bataryasının altında silinmemiş biçimde barkodludur. Fotoğraflarını daha sonra ekleyeceğim.

Pazarlık payı vardır. PM üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Konu üzerinden soru sorabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 5250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aydın, Didim Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Rakam yuzunden bombardimana tutacaklar sizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Rakam yuzunden bombardimana tutacaklar sizi
    Harici ekran kartı takıp kullanabilirsiniz yazısını görünce masaüstü sandım, fakat resmi görünce laptop olduğunu anladım, fiyata bir şey demeyeceğim, sonra hep kötü oluyorum
  • wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    Mxm 970li msi gt72 kullandim oyle al tak kullanamazsin. Sogutucu uyacakmi su halindeki guç tuketimi ne olacak hadi hepsi uydu 1080 veya turevini nerden nasil temin edicen hadi buldun $$$$ bir laptop parasi fiyatlari.

Ak gezenler birazdan uyanirlar linç girisimine başlarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Mxm 970li msi gt72 kullandim oyle al tak kullanamazsin. Sogutucu uyacakmi su halindeki guç tuketimi ne olacak hadi hepsi uydu 1080 veya turevini nerden nasil temin edicen hadi buldun $$$$ bir laptop parasi fiyatlari.

Ak gezenler birazdan uyanirlar linç girisimine başlarlar
    linç etseler ne olacak ? Adam yeni bir konu açar aynı fiyattan Emin ol TR de alıcı muhakkak çıkar, biliyorsun denizde kum bizde insan çok

• O işlemci 1 tane gtx 1080 e yetmez büyük ihtimalle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dilediğiniz gibi eleştirmekte özgürsünüz dostlar. Kimseye zorla fiyatın normal olduğunu kabul ettirmek gibi bir niyetim yok. Bu yüzden kimseyle burada kötü olmak, tartışmak amacında değilim.

Cihazın fiyatını belirlerken öncelikle eurocom da satılan üzerinde bulunan ekstra eklentilerin fiyatlarına baktım. Sırf adaptör 150 dolar gibi bir fiyattı yanılmıyorsam. Ayrıca bir arkadaşımızın da cevaplarda bahsettiği gibi üzerinde bulunan ve clevo, msi, alienware markalarının Nvidia GTX 6xx 7xx 8xx 9xx seri mxm slot ekran kartlarının takıldığı bakır ve x braketin de fiyatı epeyce pahalı. Onun haricinde cihazim ekranı 18.4 inç olan bir model, bu büyüklükte ekranı olan cihazların fiyatını teknosalarda preo mouse hediyeli 1050 li Casper Lenovo cihazlarla kiyaslarsaniz elbette size pahalı gelecektir. Ciddi olarak cihazı almak isteyen arkadaşlar cihazın ikinci el piyasa fiyatlarına ve eBay gibi sitelerdeki yurtdışı fiyatlarına bakabilirler, kıyaslama yapabilirler.

Bunlar haricinde şunu da belirtmek isterim, forumdaki eski ortam kalmadı ve burada bir ilan açtığınız zaman insanlar yarı fiyatını teklif ediyor. 1000 TL ye bir ilan açtığınız zaman 500tl gibi abuk sabuk pazarlık teklifleri geliyor. O sebeple artık açtığım ilanlara bilerek yüksek fiyat koyuyorum, böyle olunca bu mezarcilar da uzak duruyor. Ben cihazimin ne kadara satılacağını biliyorum, gelen teklifleri de biliyorum, ona göre ciddi alıcılar ile görüşüyorum da. Benim tarafımda bundan dolayı bir problem yok, ben yine masama koyarım, iş programlarımı açar kullanırım, gerekirse evime 40 dakikalık mesafede olan Aydın Söke den 1850 liraya satılan 980m kartı alır takarım. Gerçekten neredeyse al tak kadar kolay bir is. İstersem de 4000, 4250 rakamlarında gelen tekliflerden bir tanesine cihazimi satarım, aklımdaki işlerimi yaparım. Zaten forumda cihazın satılacağını hiç sanmıyorum burası artık günde 15-20 kişinin belki baktığı bir yer haline geldi. Yani isteyenler istedikleri gibi yorum yapabilir, hala cihazim satılıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.