Şimdi Ara

Aliexpres kargoyu çek cumhuriyetine göndermiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kasım ayında alışverişini yaptığım dağcı çantayı çindeki satıcı, bana verdiği takip numarası ile çek cumhuriyetine göndermiş gözüküyor.

RB963391775CN
    http://intmail.183.com.cn/icc-itemtraceen.jsp

çek cumhuriretinde posta servisini bulup mail attım, onlarda bir sıkıntı yok bu cevabı verdiler.

Good morning,
    I am sorry, but this registered letter was addressed to Czech republic and was delivered to the addressee in Olomouc.
    I can only advice you to contact the sender to check, if in China was not some mistake with tracking numbers.
    Regards,

kargoyu olomouc isminde birine geldiğinden teslim etmişler.

çindeki satıcıdan cevap alamıyorum maile cevap vermiyor, online a cevap vermiyor.

ya bana yanlış kargo takip numarası verdiler, yada hiç göndermediler.

aliexpress sitesinden şikayet de yapılmıyor.

yapılabilecek bişey varmı dır yoksa elin çinlisine kaptırdık mı parayı??

• Kargoyu gönderen adam çek cumhuriyetinde olomouca göndermiş ya birisi seninle aynı ürünü aldı sana yanlış numarayı verdi ve senin ürünü hala gondermedi ya da adam cektekine gönderdi sana bir şey yok her iki durumda da soğuk su içmen gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olomouc şehir adı kardeş insan adı değil
  • siparişi iptal de edemiyorsun işin kötü tarafı :( çindeki satıcı muhattab da olmuyor ki sorunun nerede olduğunu anlayamadık henüz. sanırım dolandırıcı bir satıcıya denk geldik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

olomouc şehir adı kardeş insan adı değil

bilgi için teşekkürler :) çek postası sipariş bizim diyor zaten teslimatı zamanında yaptık diyor. muhtemelen ya kargo numarasını yanlış verdiler bize yada bilerek böyle bir oyun oynadılar.

banka ile görüşücem ama yapılabilecek başka bir şey varmı acaba?
  • http://www.aliexpress.com/help/newContactUs.htm

şurdan yardım almayı denedin mi
  • Oradan da denedim. Bu aliexpres ile irtibat kurulmuyor. Once size şu adımları yapın diyo olmazsa musteri temsilcisine baglan diyo. Musteri temsilcisi sanal bir bot oda seni başa döndürüp duruyor. Anlasılan burdan alış veriş yapıpda sıkıntı çıkarsa yardim alinabilinecek hicbir mecra yok malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Klasik dolandırma yöntemi.Satıcı ürünü Czech'te ki arkadaşına veya akrabasına yolluyor üstüne parayı alıyor.Gerçek ürünü bile yollamamıştır büyük ihtimal boş kutu yollamıştır.Kısacası adam senle iletişime geçmezse bir soğuk su iç.
  • zarar ne kadar ?
  • Paypal tercih etmenin bir nedeni daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet dedikleriniz çok mantıklı, sanırım dolandırıldım :(
    zarar 30$ çok büyük değil ama insana koyuyor genede..

paypal ile alışveriş kalktı bildiğim kadarıyla aliexpresde
  • Aliexpress le iletişime geç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün 2 saat iletişim kurabileceğim bir adres aradım, şuna bas buna bas diyor sonra başa dönüyor :( şikayet edemiyorum, yardım alamıyorum, online konuşma da bot çıkıyor gerçek biri ile konuşamıyorsun.

çin seddinin fotosunu mail atıcam satıcıya.. bak bunu neden inşa etmiş ataların dicem belki tırsar da gönderir kargomu :)
  • vinas V kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal sana yanlış takip kodu vermiş satıcı.

Banada bisiklet elciği için yanlış kod gelmişti(kasten olmadı)ürün rusyaya gönderildi gözüküyordu ürün elime geçti şu an nere yazarsan yaz cevap alamazsın çinde yeni yıl tatili var şubatın 10 dan sonra ancak muhatap bulursun.

Bu arada başka bir satıcıdan aldığım bisiklet gözlükleri 95 gün üstüne geldi yani gelebilir ürünün.

Ürün kargo sürecini bitirmediysen dispuse aç site gerekli incelemeyi yapıp sana dönüş yapar.
  • emo5313 kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler, evet çinde şuan da kimseden ne online ne de mail olarak cevap alamıyorum malesef.

dispute etmeyi başaramadım bir türlü, ekran görüntüsü bu şekilde.

burda dispute nasıl yapıldığı anlatılıyor ama bendeki menü ile burası farklı. çözemedim bir türlü.
    http://www.aliexpress.com/buyerprotection/how_do_i_open_a_dispute.html

Aliexpres kargoyu  çek cumhuriyetine göndermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinas -- 7 Şubat 2014; 8:45:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vinas

bilgi için teşekkürler, evet çinde şuan da kimseden ne online ne de mail olarak cevap alamıyorum malesef.

burda dispute nasıl yapıldığı anlatılıyor ama bendeki menü ile burası farklı. çözemedim bir türlü.

son durum nedir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

quote:

Orijinalden alıntı: vinas

son durum nedir hocam

son durum soğuk su içtik üzerine :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.