Şimdi Ara

AliExpress !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ramazan_yıldız

3 ay önce akıllı saat aldım hocam o da sıkıntısız geldi. Vergisini ödedikten sonra neden gelmesin ki. Benim tek dikkat ettiğim husus kargosu Turkey post olan ürünler bu şekilde ptt ile sıkıntısız geliyor.

Alıntıları Göster
    Hangi akıllı saati aldınız hocam? Bende akıllı saat almayı düşünüyorum aliden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim için önemli hocam diğerlerine pek güvenmiyorum çünkü. Vergi konusunda da sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum ürünün yüzde 20 si kadar vergi + 5.2 lira da gümrüğe sunma ücreti var buna göre hesaplayabilirsin. Vergi bende hep tam çıktı ne az ne fazla ödedim Turkey post ile paketlerim de hiç açılmadı sorunsuz geldi.
    İş yerinde bir arkadaşım var onun dediğine göre;

100 lirayı aşmayan 8 ürün siparişi vermiş 3ü gelmemiş hiç. Hızlı şarj aleti falan gelmemiş, iade istediğinde "kargonuz yola çıkmış, gelir bekleyin" demişler ama 6 ay olmuş gelmemiş.
    Gelen ürünlerin de vergileri en az yarısı kadar olduğunu belirtti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mayıs ayında 50 tlye kahve öğütücüsü aldım vergisiyle falan trdekinin 3te1i fiyatına ama gelmedi. 200 ü geçik alışverişim var %20si gelmediyse bunların içinden %16sı vergi zımbırtısı geldikten sonra gelmeyenler.

• quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

Mayıs ayında 50 tlye kahve öğütücüsü aldım vergisiyle falan trdekinin 3te1i fiyatına ama gelmedi. 200 ü geçik alışverişim var %20si gelmediyse bunların içinden %16sı vergi zımbırtısı geldikten sonra gelmeyenler.
    Kötü, böyle bir oran büyük kayıp demek benim için. 500 lira civarı siparişlerim olcaktı birkaç tane

• Football Always kullanıcısına yanıt
    383 tl oluyor vergi ile ama gelmeyebilir isterseniz alin aloexpressten

• Oğlum Alibaba ve aliexpress dünyanın en büyük alışveriş sitelerinden. Dünyanın diyorum bak. Alibaba'nin market değeri 460 milyar dolar. Alibaba bugün ortadan kalksa türk ithalatçısı dimdizlak ortada kalır, sen kalkmış 3-5 kuruşluk alışverişim için güvenilir mi diye soruyorsun. Mağaraya internet baglatmissin hayırlı olsun.

• Huawei watch x aldım hocam analog ama altında renksiz ekran var kalp atışı bildirimler vs. fonksiyonu çoktu şarjı efsaneydi ama 2 gün önce hanım düşürmüş şarj soketi düşmüş şarj almıyor şu anda.

Diğer kargo tercih edenlerde sorun yaşayan çok var hocam bende yaşadım ama ptt ile gelen siparişleri hiç sorunsuz teslim aldım

300 lira 50 dolar demek. %20 vergi ekleniyor.10 dolar vergi. 8 lira gümrüğe sunma ücreti. Sana 400 civarına gelir o ürün

Adamlarım bir suçu yok. Tek kusurları ürün uzun sürede geliyor. Bu döneme göre değişebilir. Gün sonunda gümrükten geçmesi sıkıntılı bir ürün değilse ptt evinize getiriyor. Size şöyle bir cümle kuruyor ürünün x miktar vergisi var bu parayıda devletimiz alıyor. Üründen ürüne vergi ve gümrük ücretleri değişebilir. Ben 1 dolarlık vida aldım 12 lira vergi ve gümrük masrafı istediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsynvrl

Adamlarım bir suçu yok. Tek kusurları ürün uzun sürede geliyor. Bu döneme göre değişebilir. Gün sonunda gümrükten geçmesi sıkıntılı bir ürün değilse ptt evinize getiriyor. Size şöyle bir cümle kuruyor ürünün x miktar vergisi var bu parayıda devletimiz alıyor. Üründen ürüne vergi ve gümrük ücretleri değişebilir. Ben 1 dolarlık vida aldım 12 lira vergi ve gümrük masrafı istediler.
    Bu bilinmezlikler çok kötü. Alışveriş yaparken sadece ürün fiyatı görünüyor ekranda doğru mu?
    Bu sürpriz fatura görünmüyor sipariş verirken

• quote:

Huawei watch x aldım hocam analog ama altında renksiz ekran var kalp atışı bildirimler vs. fonksiyonu çoktu şarjı efsaneydi ama 2 gün önce hanım düşürmüş şarj soketi düşmüş şarj almıyor şu anda.
    Hocam ben çok daha ucuz bir şey arıyorum. Yine de teşekkürler.

• Takipli almak lazim takipsizler gelmiyor

• Vergi sisteminden sonra aslında gelmiyor değil geliyor fakat gümrüklerde yığılma oldu max 2 ayda gelecek ürün artık 4 ayı bile bulabilir hatta gümrükte bekliyor diye ardiye ücreti falanda kesmeye başlamışlar.
  • bitti ticareti bitirdiler yeni vergiden sonra yazik

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.