Şimdi Ara

Aliexpress 11.11 İndirim Kuponları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.335
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Coins biriktirip 2 kupon aldım 1 tanede site kendi verdi mobilden. 3 tane kuponum var 11.11 için. 2 tanesi 19$ üzeri alışverişler, 1 tanesi 39$ dolar üzeri alışverişler için.
     Aliexpress 11.11 İndirim Kuponları

Sorum şu şimdi ben 40 dolarlık alışveriş yapsam 3 ünüde tek seferde kullanabilir miyim? Mobilden alışverişi yapacam bu arada. Tek sefer de varsa 11 dolar indirim çok iyi olur valla. Bilen varsa bi anlatsın.

• kuponu nasıl alıyoruz ve alt limit nedir ?
  • jd.com dan tüm alacaklarımı aldım. :) Umarım sorun çıkmaz yoksa 11.11 den de olacağım.
  • http://www.aliexpress.com/item/Brand-new-Business-battery-4800mAh-For-Samsung-Galaxy-Note-3-III-N9000-N9005-N900A-N900-N9002/2040902177.html
    Bu ürünü almak istiyorum, 11.11 indirimiyle 9.10 $ olacak fiyat diyor ama bunun için ne yapmam lazım? İlla 11.11'den başka bir ürün mü almam gerekiyor bu fiyata alabilmek için. Ben sanmıştım ki 11.11'e özel ürün fiyatı bu şekilde.
  • 11.11 de bende alacağım diye liste yapmıştım ama fiyatlar hala eski fiyatlar nasıl alacağız anlamadım

saygılar
  • emretek61 E kullanıcısına yanıt
    Aliexpress kuponlari birleşmiyor. Yalnızca satıcı kuponları ile birleşebilir o kuponlar.

Fiyatlar da bugün 11 11 den sonra düşecek.Daha doğrusu normale dönecek. Çünkü fiyatlara zam yapıp indirim yapıyoruz gibi göstermişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

11.11 de bende alacağım diye liste yapmıştım ama fiyatlar hala eski fiyatlar nasıl alacağız anlamadım

saygılar

pst saatiyle 11 kasım 00.00da başlıyor

edit: ve başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 11 Kasım 2015; 10:00:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEDİAMARKT YÜZDE 7 İNDİRİM
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oops, something went wrong there! Before attempting the purchase again, we recommend you to check your order history to see if the payment successfully processed.

bende bu şekilde hata veriyor ödeme yaparken sizde durum nasıl
  • Arkadaşlar 19.45 $ lik sepet yaptım ; mobilden satınalayım diyorum ama 4$ düşmüyor. acaba neyi yanlış yapıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

Oops, something went wrong there! Before attempting the purchase again, we recommend you to check your order history to see if the payment successfully processed.

bende de aynı hatayı verdi sonra banka hesabıma baktım 2 defa çekmişler ne yapmalıyım ? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramudi

quote:

Oops, something went wrong there! Before attempting the purchase again, we recommend you to check your order history to see if the payment successfully processed.

bende de aynı hatayı verdi sonra banka hesabıma baktım 2 defa çekmişler ne yapmalıyım ? teşekkürler.

aynen. mobilden yapayım dedim. 2 defa denedim. ikisinde de 3d kodu girdim. 2 sinde de hata verince pc geçeyim dedim o ara banka hesabına baktım 103 tl yi çekmişler ama ödeme yapılmamış görünüyor aliexpress de pay now diyor awaiting payment kısmında. daha sonra dedim oldu heralde neyse yeni siparişleri verdim 15 dolar kadar. onuda mobilden yaptım bu kez hata vermedi onay verdi o siparişler awaiting paymen ekranında yok. anlamadım 103 tl aliexpress çaldı mı? Alipay kullanarak yaptım bide garanti sanal kart kullanarak. ne yapıcaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: emretek61

quote:

quote:

aynen. mobilden yapayım dedim. 2 defa denedim. ikisinde de 3d kodu girdim. 2 sinde de hata verince pc geçeyim dedim o ara banka hesabına baktım 103 tl yi çekmişler ama ödeme yapılmamış görünüyor aliexpress de pay now diyor awaiting payment kısmında. daha sonra dedim oldu heralde neyse yeni siparişleri verdim 15 dolar kadar. onuda mobilden yaptım bu kez hata vermedi onay verdi o siparişler awaiting paymen ekranında yok. anlamadım 103 tl aliexpress çaldı mı? Alipay kullanarak yaptım bide garanti sanal kart kullanarak. ne yapıcaz?

Hocam 19'a 4 indiriminden yararlanabildiniz mı? Yararlandıysanız nasıl oluyor?

• bende tutar çekildikten sonra görünmedi aliexpreste. 10 dkk sonra ödeme göründü.
  • 150$ üstü alışveriş yaptım ve 15$ anında düşüm yaptı. Şimdi ikinci kez 150$ üstü sepete ekledim ancak 15$ düşüm yapmıyor. Acaba aynı üyelikle 1 kere mi faydalanabiliyoruz bilgisi olan var mı?
  • Bende de olmadı, galiba bir defa geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: _fırtına_

quote:

quote:

quote:

19 dolarlık alışveriş yapıp ileri de orada kupona tıkla otomatik seçiyor kendisi 4 dolarlık kuponu.

• Her kullanıcı sadece bir defa yararlanabiliyormuş..

5. General Rules:
    a). Each registered member may enjoy each discount once only.
    b). Fixed Discounts are awarded to registered AliExpress™ Marketplace members who place an Applicable Order on a first come first served basis. Please refer to the above table for the Available Discounts.
    c). The Fixed Discount can be used in combination with other promotions, discounts or coupons.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _fırtına_

quote:

quote:

quote:

19 dolarlık alışveriş yapıp ileri de orada kupona tıkla otomatik seçiyor kendisi 4 dolarlık kuponu.

Hocam ne yaptiysam dusmuyor. Hesabinizda kupon yok diyor
    Demekki herkese degil bu indirim olayi ya da ben beceremiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fırtına_ -- 11 Kasım 2015; 13:17:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu dakikadan sonra 45-50 dolar civarında sepet için kullanılacak çek bulunabilir mi ?
    bu sene bakamadım bu işe.
  • ben bu indirimi bekledim ve sonunda aldım alacaklarımı. toplamda 61 dolar civarı alısveris yaptım. parca parca toplam 20 dolarlık indirim kuponlarım vardı, lakin 9 dolarlık kısmını kullanabildim.

indirimden önceki satış fiyatları toplamı = 113 dolar
    11.11 tarihindeki indirimli fiyatlar toplamı = 70 dolar
    kuponla birlikte indirim toplamı = 61 dolar
    --------------------------------------------------------------------------

toplamda 52 dolara yakın bir kar'ım var. tabi şişirme fiyatlar üstünden bu kar. yinede 4 parca ürün icin şu an ki kur (2.88'in altında an itibariyle) 2.89'dan hesaplasam 177 tl yapar. 4 parca ürün icin cok iyi bence. şu sweatler zaten tr'de aşağı yukarı 30-35 tl den satılıyor. ayakkabı desen 46 numara giyiyorum ve her yerde bulamıyorum büyük firmalar haricinde. ceket ise 65 liraya cok makul geldi. neyse en azından 1 ay kadar beklicez görcez. hayırlı geceler :)
     Aliexpress 11.11 İndirim Kuponları Aliexpress 11.11 İndirim Kuponları Aliexpress 11.11 İndirim Kuponları Aliexpress 11.11 İndirim Kuponları Aliexpress 11.11 İndirim Kuponları Aliexpress 11.11 İndirim Kuponları Aliexpress 11.11 İndirim Kuponları

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.