Şimdi Ara

Aliexpress 20/20 Hesap 45 Tl (Güncel Değil) Toplu İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Yurt Dışı Alışveriş #Aliexpress
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Aliexpress sitesinde geçerli 20/20.1 usd indirim yüklü hesap

örneğin 21 usd lik siparişi kupon ile 1 usd ye mal edebilirsiniz

indirim mağaza kuponları ilede birleşir her üründe geçer

Kuponlar türkiye için geçerlidir

fiyat: 45 tl toplu hesap için fiyat alabilirsiniz

Whatsapp hızlı iletişim:https://wa.me/<+905510123783>

Aliexpress 20/20 Hesap 45 Tl (Güncel Değil) Toplu İndirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.ates -- 6 Aralık 2020; 13:12:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Peki yaptığın ne kadar ahlaki?
    Sıralı sahte hesaplar açıp bu kuponu suistimal etmek yetmezmiş gibi kendi malın gibi satmak...
    Diyecek söz yok sanırım.
    Sanırım alanlarda ahlak timsali olmuyor. Parasını verdiğin herşey almak illaki haklı kılmıyor.
    TCK ya bakın lütfen çalıntı malı satın almak.
    Evet kanunlar sizin bu yaptığınızı yakalayıp cezalandırmayacak ama vicdanınıza da danışabilirsiniz.

160 TL olan ürünü 0.1 dolara almak doğru ise devam edin hız kesmeden. Nasılsa kaldırdığınız Çinli. Ama unutmayın kul hakkı evrensel bir günahtır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lastmessenger

Peki yaptığın ne kadar ahlaki?
    Sıralı sahte hesaplar açıp bu kuponu suistimal etmek yetmezmiş gibi kendi malın gibi satmak...
    Diyecek söz yok sanırım.
    Sanırım alanlarda ahlak timsali olmuyor. Parasını verdiğin herşey almak illaki haklı kılmıyor.
    TCK ya bakın lütfen çalıntı malı satın almak.
    Evet kanunlar sizin bu yaptığınızı yakalayıp cezalandırmayacak ama vicdanınıza da danışabilirsiniz.

160 TL olan ürünü 0.1 dolara almak doğru ise devam edin hız kesmeden. Nasılsa kaldırdığınız Çinli. Ama unutmayın kul hakkı evrensel bir günahtır.
    Merak etme hocam 1-2 haftaya kalmaz adamlar türkiyeye kampanyayı kapatacak bizim millet bunu hakkediyor zaten bokunu çıkarmadan bırakılmazlar

• Kupon güncel mi son kullanma tarihi nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: e.ates

Merak etme hocam 1-2 haftaya kalmaz adamlar türkiyeye kampanyayı kapatacak bizim millet bunu hakkediyor zaten bokunu çıkarmadan bırakılmazlar

Alıntıları Göster
    sanırım zeka seviyen okuduğunu anlamaya yetmiyor. tekrar oku yazdığımı da belki anlarsın. anlamazsan bir daha oku. yine anlamazsan ...
  • sanırım ekmeğini kirli işlerden çıkarıyorsun bu söylediğine göre. Boğazına düğümlensin haram para.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    dikkat edin bunun aldıklarına , sattıklarına, konuştuklarına. Aman muhatap olmayın derim. Ahlaki gelişimini tamamlamamış sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lastmessenger

dikkat edin bunun aldıklarına , sattıklarına, konuştuklarına. Aman muhatap olmayın derim. Ahlaki gelişimini tamamlamamış sanırım.

Alıntıları Göster
    La bebe sen beni bırakda ne çıkıyorsa senin gibi ahlak bekçisi bağnaz tecavüzcü sapık zihniyetli heriflerden çıkıyor milletin konusuna musallat olmandan belli zaten bak işine alan memnun satan memnun seni bir bok alakadar etmez gelmişin bir ay önceki konuma yazıyorsun adamsan seninle bir yarın görüşelim derdin neymiş bir öğrenelim delikanlı

• senin gibilerden ne çıktığını iyi biliyorsun. ahlak yoksunundan tecavüzcü de çıkar hırsız da
  • böyle yazarak adam oluyorsan aynadaki insanlık suretinden utan. gerçi yüzünden de belli nasıl bir hayat yaşadığın. beter ol ne diyeyim. Hak ettiğini yaşa.
  • Bir sokak köpeği kadar onurun yoksa ve hırsızlıktan medet umuyorsan haysiyetsiz hayat süreceğine geber git daha iyi

• Beyler bu şahıs hakkında çok şikayet var, beni de mağdur etti. Sorunu anlatınca direk küfür, hakaret vs.
    *başka mağdur olan varsa lütfen Pm'den ulaşsın.

*İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağım bunun hakkında. İsmi, telefonu belli zaten hepsinin ekran görüntüsünü aldım. Ettiği küfürlerin de. İfadesinin alınması uzun sürmez.

*Ayrıca, aliexpress'e göndermek üzere de ingilizce bir mail hazırladım, kupon kurallarını ihlal ettiğine dair umarım onlar da ayrı dava açarlar.

*Varsa mağduriyetiniz ekran görüntüsü ile birlikte atarsanız iyi olur. Onları da dilekçeye ekletmeyi düşünüyorum.
    *Süreci forumdan paylaşacağım, arkasını bırakmayacağım, ibreti alem olsun diye. Çoluk çocuk burda dolandırıcılık yapmaya kalkışmaz, her önüne gelene küfür etmez umarım.
    *Şikayetle ilgili bir kafanıza takılmasın durumu delilleriyle anlatın yeterli. Amcam istanbul'da avukat. Kendisine de izah ettim durumu, yakından ilgilenecek.

• manyasRoasterr kullanıcısına yanıt
    Hocam ben arkadaştan kod aldım ürünü sipariş ettm geldi bi sorun yaşamadm

• quote:

Orijinalden alıntı: manyasRoasterr

Beyler bu şahıs hakkında çok şikayet var, beni de mağdur etti. Sorunu anlatınca direk küfür, hakaret vs.
    *başka mağdur olan varsa lütfen Pm'den ulaşsın.

*İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağım bunun hakkında. İsmi, telefonu belli zaten hepsinin ekran görüntüsünü aldım. Ettiği küfürlerin de. İfadesinin alınması uzun sürmez.

*Ayrıca, aliexpress'e göndermek üzere de ingilizce bir mail hazırladım, kupon kurallarını ihlal ettiğine dair umarım onlar da ayrı dava açarlar.

*Varsa mağduriyetiniz ekran görüntüsü ile birlikte atarsanız iyi olur. Onları da dilekçeye ekletmeyi düşünüyorum.
    *Süreci forumdan paylaşacağım, arkasını bırakmayacağım, ibreti alem olsun diye. Çoluk çocuk burda dolandırıcılık yapmaya kalkışmaz, her önüne gelene küfür etmez umarım.
    *Şikayetle ilgili bir kafanıza takılmasın durumu delilleriyle anlatın yeterli. Amcam istanbul'da avukat. Kendisine de izah ettim durumu, yakından ilgilenecek.
    Senin kim olduğunu bilmiyorum benden hesap aldığına inanmıyorum belki ağzımı bozmuş olabilirim ama ben kimsenin hakkına girmem kanıtlarsan sana ödediğin ücretin 10 katını iade etmeye hazırım dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Senin kim olduğunu bilmiyorum benden hesap aldığına inanmıyorum belki ağzımı bozmuş olabilirim ama ben kimsenin hakkına girmem kanıtlarsan sana ödediğin ücretin 10 katını iade etmeye hazırım dostum

Alıntıları Göster
    yakında öğrenirsin merak etme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.