Şimdi Ara

AliExpress 2R-TRADE - Anna Şehir Efsanesi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
22
Favori
22.216
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gümrüğe takıldı. sakın bulaşmayın.
  • yedinumara kullanıcısına yanıt
    Ne almistin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedinumara kullanıcısına yanıt
    Satışı kapatmış.
  • Şu an satışa devam ediyor lakin kargo fiyatlarıyla çok fazla oynamaya başladı geçenlerde 58 dolardı şu anda 32 dolar civarı kargo ücreti talep ediyor..
  • Şimdi baktım, satışa açmış ama doğru düzgün telefon yok. xiaomi, meizu olsaydı iyiydi, tabi bu kargo ücretleriyle olacak iş değil. Gümrükten geri dönse bile kârını yapıyor.
  • kargo ücretlerini ceplerine atmaya çalışıyorlar
  • zkurt86 kullanıcısına yanıt
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 24 Eylül 2016; 15:22:54 >
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 24 Eylül 2016; 15:23:30 >
  • Kargo ücretini makul tutup satan kalmadı. Türkiye'den bazı kişiler satıcıları uyarıyormuş, Türkiye'ye göndermeyin diye. Diğer konuda adam gümrükte takılırsa kargo ücretini ödersin demesine rağmen adama ana-avrat sövüp AE'de dispute açmaları.
    Bu adam gönderiyor ama 42 dolar kargo ücreti var. Çin'den kargonun 8 dolar olduğunu biliyoruz. 16 dolar istese mantıklı ama 42 çok fazla.
    aliexpress.com
    Shop507281 Store - Küçük Siparişler Online Mağazası, Çok Satan ve daha fazlası AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/store/507281

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 24 Eylül 2016; 15:23:53 >
  • Ben kasimda Mi4c almistim aedeki baska saticidan. Urun 10 gun gibi kisa surede geldi, kutusu icin ayri para da odemedim. 32gb versiyonu 280 dolardi annaya gore 30 dolar fark ediyordu. Ancak gel gorelim aldiktan birkac ay sonra stuck pixel sorunu bas gosterdi, saticinin magazasi ise coktan ucmustu. Simdi telefonun ekraninda yuzlerce olu pixel var orjinal ekran 35 dolar diyorlar ancak adamlara gore her urun orjinal. Arka kapak da degistirmek istiyorum herkes sahte kapaklari orjinal diye satiyor o nedenle boyle kullanmaya karar verdim.
    Yurtdisindan telefon getirmek iyi hos da, ugrasmak istemeyen icin bir kulfet. Saticilar zaten cogunlukla ucuyor yasak satislardan dolayi. Yeni magaza acsa onu bulma imkanin dusuk (ben bulamadim). Ek olarak da telefon cinliyse yedek parcada yan sanayiye talip olmak gerekiyor. Sans isi olarak bakiyorum
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anna ş.r.f.s.z.'nin yeni yöntemi:

Fahiş kargo bedelleri üstünden kar sağlamak.

Anna artık tel satmaktan bile daha karlı bir yöntem uyguluyor;

1) belki de elinde hiç olmayan bir teli 30-40 dolar bedelli kargoyla sat.
    2) paketlerin birine batarya koy o geçsin, ama diğerini geçmeyecek şekilde belirgin ve büyük kutula ki açılsın ve gümrükten geri dönsün. (içine herhangi eski tuşlu 5 dolarlık bir tel bile koyabilir)
    3) max 5 dolara kargola(ma)dığın ürünlerden* 30 dolar eline kalsın.( Aliexpress kargo paralarını alıcıya iade etmiyor, satıcının suistimali tam da bu noktadan başlıyor)
    4) telefon satmaktan daha karlı yöntem varda o da keriz silkelemektir. haydi hayırlı tıraşlar. bu a.ifteyi savunan bi l.vuk vardı hodri meydan.

• keşke bu konuyu daha evel okusaydım bende sipariş verme gafletinde bulundum bu anna dan, siparişim geçmedi bana garanti vermesine rağmen. Türkiyede bile çalışanım var o yollayacak gümrük problemi yok demişti. Şimdi disbute açtım ama aliexpreste çamur yapıyor. Takip edilebilir kargo olmasına rağmen siparişim geri döndü sebebini kabul etmemişler. Yol gösterebilecek var mıdır?
    https://store.donanimha...7f9909436ce0bb2263a.png
    https://store.donanimha...1de390d111a101b0529.png

Sizin de başınız yanmasın dikkatli olun...

• f@ithline kullanıcısına yanıt
    Kargonuz takipli ise sorun yok hocam, kargoyu teslim almadıysanız ptt kayıtlarında teslim alınmadığı kayıtlı... Aliexpress neyi kabul etmiyor ?

• O yüzden yurtdışı kargolarınızı açarken mutlaka video çekimi yapın.

• Hocam resimler çıkmamış takip edilebilir kargo hatta paket bilgisinde geri döndü diye kendileri yazmış lakin aliexpress kabul etmiyor.

• imei kaydettirme olayını nasıl aştınız beyler ?
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    Hocam ae tam olarak neyi kabul etmiyor ? Paket teslim alınmadıysa. Disputeyi paylaşırmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Köroğlu_ -- 25 Eylül 2016; 1:39:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Küre-i Arz

Hocam ae tam olarak neyi kabul etmiyor ? Paket teslim alınmadıysa. Disputeyi paylaşırmısınız.

hocam ilk resimde kırmızı yazan ben disbuteyi açarken seçtiğim başlıktı yani kargo şirketiyle geri döndü gibisinden bir başlık vardı. Sanırım satıcının kusuru değil gibisinden invalid diyorlar onun kusuru olduğunu gümrükten belgelemem veya kargonun hasarını vs belgelememi istemişler yani tamamen saçmalık şimdi benim mi kusurum adam bana gümrük problemi olmayacak diye söz vermişti. Annadan kesinlikle uzak durulmalı whatsappdan yazıyorum refund yap bari diye ekimi bekle hesapta para yok diyor belli ki süre doldurup paranın üzerine yatma derdin de AE de yardım etmiyor ne yapacağım bilemedim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.