Şimdi Ara

aliexpress alışveriş tecrübesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar korka korka yurtdışından 10 liralık bi sipariş verdim ama siparişim o verilen 40-50 günlük bir süre içinde bana ulaşmadı bende hemen paramı istedim ve 3-4 gün içinde paramı yolladılar ama aradan bir kaç gün geçmeden bana kargomda geldi yani ücretsiz almış oldum ama ben kimsenin hakkına girmek istemiyorum şimdi soruyorum o süre içinde gelmediği için mi bana ücretsiz olarak geldi ürün yoksa bana yanlışlıkla hem parayı hem ürünü mü yolladılar vicdan meselesi yapmak istemiyorum teşekkürler iyi günler

• bizim ptt yüzünden böyle oluyor. benimde aynisi olmustu bir keresinde o yüzden artik süre uzatiyorum parayi istemiyorum hemen.

söyle yap. durumu saticiya belirt ayni ürünü yeniden al ama yollamayin de. onlar sahte bir kargo nosu girince bir hafta sonra onay ver paralarini alsinlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ürün o süre içinde gelmediği için benim hakkım sayılır mı peki
  • Sen doğru cevabı değil birisinin çıkıp o mal geç geldiği için bedelsiz senindir demesini bekliyorsun. Satıcı senin sözüne güvenerek para iadesi yapmış, dürüst bir insansan ürün geldiği için parasını satıcıya gönderirsin. Aliexpress satıcılarının dominos gibi 40-50 günde gelmezse ürün bedava diye bir taahhütü yok. Madem hak yemek istemiyorsun ürünün bedelini öde, kurtul. Nasıl yapacağın zaten anlatılmış.
  • drydark D kullanıcısına yanıt
    bedelini kabul ederek bir mal alıyorsun şimdi ise parasını vermem bu benim hakkim diyemezsin. Böyle bir hak yok :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • niyeti belli etmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hakkın desek! vicdanın rahat edecek mi?!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aliexpress Alışveriş Rehberi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kul hakkına girer ben şahidim Dh şahit ver bence adamın parasını
  • drydark D kullanıcısına yanıt
    dominos'un 30 dakikada gelmezse bedava sistemi gibi değil aliexpress'te.
    böyle bir durumda parayı satıcıya tekrar ödemeniz gerekiyor.

son iki siparişim gelmediği için para iadesi aldım ve iki satıcı da ürün gelirse parayı iade edin diye mesaj attı.
  • iyi kotu yanıtlayan herkese teşekkür ederim ben sorumun cevabını aldım unutmayın arkadaşlar bilememek ayıp değil öğrenmemek ayıp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.