Şimdi Ara

aliexpress (china post air mail) kargo takibi nasıl yapılıyor? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.917
Cevap
103
Favori
343.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: artidownload

2 kasımda sipariş verdim hala kargo takibini yapamıyorum 20 gün oldu

China Post Air Mail : RB646040458CN

Arkadaşlar kontrol edebilir misiniz sorun var mı:(

böyle bir kargo numarası yok.büyük ihtimal fake bir numara,20 gün diyorsunuz çünkü.
  • 17 kasımda sipariş verdiğim ürün hala sisteme düşmemiş basit bişeydi belki ama gelip gelmeyeceğini bilsem ona göre türkiyeden alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benım takip numaramada bu kardeşlerim arkadaşlarım RC002873099CN bu takıbe nasıl bakılıyor söylermısınız
  • RB175129216CN benım de takıp numaram bu ama cıkmıyor yardımcı olur musunuz
  • Aşağıda Aliexpress sayfasını ingilizce bilmeyenler için resimli olarak hazırladım umarım işe yarar

[simage]
     aliexpress (china post air mail) kargo takibi nasıl yapılıyor?

[/simage]

Alttakide China Post Air Mail kargo takip sayfası

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boritz -- 16 Ocak 2014; 0:21:33 >

• RC889598363HK 9 gün oldu hala bi hareket yok .s
  • item No. Year Status Location Destination Country Date
    RC284896253CN 2014 Collection 51001020 TR 20140207 1733

24 ocakta almıştım, dün gönderilmiş midemek oluyor bu?
  • Arkadaşlar bende sorguluyorum ama bir türlü nerede olduğunu bulamadım. 2 hafta oldu sipariş vereli
  • arkadaşlar bende bakamadım yardımcı olabilirmisiniz ? allah razı olsun.
    kod bu RC257390137CN
  • karakartal02 K kullanıcısına yanıt
    bendede aynı şey çıkıyor tam 11 gün oldu ?
  • bendede aynı şey çıkıyor tam 11 gün oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakartal02

bendede aynı şey çıkıyor tam 11 gün oldu ?

Önümüzdeki hafta muhtemelen sisteme girecektir hocam
  • inş.da benim siparişte kargo suresi 7 gun yazıyor haftaya gelmezse acık uyusmazlık yapıcam valla :D
  • Beyler çabucak sorayım şu an ürün alcam checkouttayım china mı hong kong post mu daha iyidir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://track-chinapost.com/startairmail.php direk burdan takip edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar 28 Ocak'ta sipariş verdim kargoda yazısı gözüküyor ama kargoyu takip edemiyorum. Çinli firmayla yazıştım biz yolladık diyor. Ne yapmam lazım. Size zahmet sizde sorgularmısınız?

Edit: Sipariş vereli 20 günü geçmiş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 17 Şubat 2014; 17:48:40 >
  • RC562636950CN

Arkadaslar hangi siteden denediysem olmadi bulunamadi diyor 16 gun gecti bi zahmet sisteme gecmeleri lazimdi 20 gun kaldi paranin karsi tarafa gecmesine mesaj da attim cevap vermedi open siapute desemmi acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremec

RC562636950CN

Arkadaslar hangi siteden denediysem olmadi bulunamadi diyor 16 gun gecti bi zahmet sisteme gecmeleri lazimdi 20 gun kaldi paranin karsi tarafa gecmesine mesaj da attim cevap vermedi open siapute desemmi acaba.

Benimde başı rc ve sonu cn ile biten takip kodum var 10 gündür sorguluyorum hiçbir yerde çıkmadı ve satıcıya bu sorunu sordum oda ingilizce bu cevabı verdi.

china post update info slowly,pls wait be patient,if you can't track it in 10 days from today,we can resend the goods free or refund all money you paid,thanks

• quote:

Orijinalden alıntı: Keeper41

quote:

RC562636950CN

Benimde başı rc ve sonu cn ile biten takip kodum var 10 gündür sorguluyorum hiçbir yerde çıkmadı ve satıcıya bu sorunu sordum oda ingilizce bu cevabı verdi.

china post update info slowly,pls wait be patient,if you can't track it in 10 days from today,we can resend the goods free or refund all money you paid,thanks

Aldığın ürün ucuz birşeyse takip kodu vermiyorlarmış mesaj attım cevap vermesseniz dispute açarım diye ertesi gun cevap verdi ucuz olsun diye takip olmadan gonderiyorlarmış belki sizinkide oyledir. Mesajda bahsetteği ise yeniden ücretsiz olarak gonderebiliriz yada paranızın tamamını geri alabiliriz diyor bence 5-6 gün kala bekle gelmezse geri iade iste yada dispute aç

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Keeper41

quote:

RC562636950CN

Aldığın ürün ucuz birşeyse takip kodu vermiyorlarmış mesaj attım cevap vermesseniz dispute açarım diye ertesi gun cevap verdi ucuz olsun diye takip olmadan gonderiyorlarmış belki sizinkide oyledir. Mesajda bahsetteği ise yeniden ücretsiz olarak gonderebiliriz yada paranızın tamamını geri alabiliriz diyor bence 5-6 gün kala bekle gelmezse geri iade iste yada dispute aç

Aldığım ürün normal fiyatında aslında ben honk kong postu seçtim ve ona göre ödeme yaptım ama satıcı china postla göndermiş.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.