Şimdi Ara

ALİEXPRESS KUPONLARI KENDİNİZ ALIN EN UCUZ SATIŞ SİTESİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.031
Cevap
331
Favori
530.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Yurt Dışı Alışveriş #Aliexpress
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kupon alıp alışveriş yapmak istiyorum yardımcı olur msunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    şuradan kuponu alıyorsunuz hesap bilgileri anında geliyor.
    https://plati.market/itm/20-20-01-do-16-12-2020-dlja-tr-pl-us-pribaltika/2901826
    hesabı kullanırken siparişinizin iptal olmaması için dikkat etmeniz gereken noktalar:

-kuponlu hesap ile alacağınız ürünü önceden belirleyin hesabı sadece direkt siparişi vermek için kullanın.
    -hesaba giriş yapmadan önce ipnizi sıfırlayın. ve siparişinizi verene kadar aynı ip üzerinde kullanacağınız kuponlu hesap hariç başka bir aliexpress hesabına girmeyin. ipnizi 2 şekilde sıfırlayabilirsiniz. 1. yöntem modeminizi kapatıp açabilirsiniz. 2. yöntem telefonunuzun mobil internetini kapatıp açıp bilgisayarına paylaşırsınız.
    -bilgisayarınızdan igizli sekme açıp satın aldığınız hesaba girip alacağınız ürünü direkt alabilirsiniz.
    -daha önce aliexpress üzerinde kullanılmış bir kart ile sipariş vermeyin.
    -aliexpressten çok sık sipariş veriyorsanız veya yakın zamanda sipariş verdiyseniz başka hesaplardan, adresinizi eklerken küçük değişiklikler yapın örnek: çiçek sokak no9 yerine çiçek sokak numara9 gibi. yakın zamanda sipariş vermediyseniz bu maddeye dikkat etmenize gerek yok.

bu adımlara dikkat ederek verirseniz siparişinizi iptal riskini en aza indirmiş olursunuz. benim bildiğim başka bir önlem yok bilgisi olan diğer arkadaşlar da ekleme yapabilirler.

• edion994137 E kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Satıcı şimdi offline alsam sorun olur mu?

Ödemeyi yaptığınızda direkt otomatik olarak hesap bilgilerini görüyorsunuz satıcı ayrıca teslim etmiyor. O yüzden satıcının online olup olmaması fark etmiyor. Şu anda da alabilirsiniz yani.
    Yardımınız için teşekkür ederim. Siparişimi geçtim.umarim sorunsuz elimde olur.

Rica ederim hocam.
  • AkkusGandalf kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı kargoları Aras, yurtiçi falan getirmeye başlamış. Bu yüzden takip sistemi sıkıntılı bir hale gelmiş ürün Türkiye’ye geldikten sonra. Ürün 9 günde Çin’den geldi 10 gündür Türkiye’de ne yaptıkları belli değil :)
  • Ben de siparişi geçtim.
  • Siparişleriniz onaylandı mı almayı düşünüyorum ben de
  • thegreatraven T kullanıcısına yanıt
    Benimki bugün elime geçti 15 gün önce almıştım. Sipariş onaylandıktan sonrası normal aliexpress süreci zaten.
    Paparayla falan alınabiliyor mu bu satıcıdan
  • thegreatraven T kullanıcısına yanıt
    Alınıyor hocam fark etmiyor. Biraz üstteki mesajlarda sıkıntısız siparişi tamamlamak için dikkat edilmesi gerekenleri paylaştım onu da bir okuyun isterseniz.
  • Hocam satıcıyla sorun yaşayıp iade aldınız mi

Evet hocam ama iadeyi hediye kartı veya steam bakiyesi olarak veriyor. Hediye kartını da plati.market ve birkaç yer dışında kullanamıyorsun.
  • TSK ederim. Alışveriş yapamadan hesap bloke oldu üstelik para karttan da çekildi ama aliexpres onaylamadi. Satıcıyla konuştum bana ne kuralları ihlal ettin deyip oralı olmuyor dikkat etmek lazim

Hocam biraz daha bastır. Satıcının puanı yüksekse iade yapar bence.
  • Hocam 10 15 tane hesap almayı düşünüyorum fiyat düşer mi acaba?
  • Emirzokan kullanıcısına yanıt
    Fotoğraftaki oranda indirim oluyor. 1 tane aldıktan sonra 8 tane daha aldığında yüzde 2 indirimle alırsın. Ondan sonra alacaklarını da yüzde 4 indirimle alırsın. Tek seferde alırsan bu attığım listedeki indirimler düşmez. Sipariş tutarlarına göre değil ödemesini tamamaladığın toplam harcamaya göre düşüyor. Yani 5 dolar harcadıysan yüzde 2, 50 dolar harcadıysan yüzde 4 gibi. Ama yine de satıcıya bir sor belki direkt 15 tane alınca ekstra bir indirim yapar.

ALİEXPRESS KUPONLARI KENDİNİZ ALIN EN UCUZ SATIŞ SİTESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edion994137 -- 29 Aralık 2020; 14:24:54 >

• Konu bayağı büyümüş 😁 Benim de aldığım ürün yaklaşık 17 günde elime ulaştı. Alan herkese hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para ve hesap yandı arkadaşlar satıcı hiç oralı bile olmuyor dikkatli olun

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.