Şimdi Ara

ALIEXPRESS ÖDEME ONAYI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bir ürün aldım ve ödemeyi banka kartı ile yaptım.Takip eden günde aliexpressten ödeme başarıyla gerçekleşti maili aldım.Satıcı da ürünü kargoya verdi ve şuan kargoda.
    Sorun şu ki ürün hala ödeme bekleyen siparişler kısmında duruyor ve öde butonu çıkıyor.Para da hesapta görünüyor ama o kısım kullanılamıyor.
    Durum nedir aydınlatabilecek olan var mı ?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chardee Macdennis -- 7 Mart 2017; 20:5:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip kısmında ürün görünmüyor mu? Eğer takip kısmında görünüp aynı zamanda da ödeme onayı bekliyorsa ürünü sepete eklemiş olabilirsiniz tekrardan.

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Ürün takip kısmında görünüyor yani takip edebiliyorum, ayrıca ödeme bekleyen siparişler kısmında da duruyor.Dediğim gibi aliexpressten mail de geldi ödendi diye.Hesap özetine baktığımda da 0 tl gitmiş gözüküyor(aliexpress başlığı altında);ancak ürünün fiyatı kadar olan parayı da kullanmıyorum şu an.

Düzeltme:Başlık hatalı hocam ,ödeme onayı değil,direk ödeme bekleyen sipariş kısmında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chardee Macdennis -- 8 Mart 2017; 0:44:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.