Şimdi Ara

Aliexpress Ödül kardeşliği yardımlaşma (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
2
Favori
11.841
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Her iki arkadaşın linkinede tıkladım fakat günlük limitinizi doldurdunuz diye uyarı veriyor. İlk defa yapıyorum sorun nedir anlamadım.

Benim linkime tıklayanlara teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: twofaced

Her iki arkadaşın linkinede tıkladım fakat günlük limitinizi doldurdunuz diye uyarı veriyor. İlk defa yapıyorum sorun nedir anlamadım.

Benim linkime tıklayanlara teşekkür ederim.

türkiyeye açıldımı kuponlar

• quote:

Orijinalden alıntı: the guardian14

türkiyeye açıldımı kuponlar

Alıntıları Göster

Ben ilk defa katılıyorum. Şartlarda herhangi bir kısıt görünmüyor.

Ekstra bir durum varsa bilemiyorum.

• quote:

Ben ilk defa katılıyorum. Şartlarda herhangi bir kısıt görünmüyor.

Ekstra bir durum varsa bilemiyorum.

Alıntıları Göster

türkiyeye kapatıldı. kazanana kadar farkedemezsin zaten, enson kartını eklerken bu ülkede kullanılamaz gibi bi hata veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: the guardian14

türkiyeye kapatıldı. kazanana kadar farkedemezsin zaten, enson kartını eklerken bu ülkede kullanılamaz gibi bi hata veriyor

Alıntıları Göster

Teşekkürler, boşuna uğraşmayalım o halde..

• quote:

Teşekkürler, boşuna uğraşmayalım o halde..

Alıntıları Göster

kupon paylaşanlara sor istersen yinede, telegram grubunuda takip et böyle bir grup var. başlarsa ordanda öğrenebilirsin

• bu paylaşılan linkleri nasıl paylaşıyorlar bilmiyorum. daha doğrusu türkiye için bu kampanya hatta yeni üyelik dahil hiçbir kampanya yok şu anda... türkiye'ye her tür kampanyayı kapattı aliexpress. başka ülke seçtiğiniz zaman bu kampanyaları gösteriyor. o zaman link paylaşımı yapabiliyorsunuz ama o linkten üye olunsa bile kargo gönderi adresini türkiye olarak seçtiğiniz anda aktif kuponunuz varsa bile pasif (gri) hale geliyor kupon. bu kupon ülkeniz için geçerli değildir yazıyor... ben de iyice nefret ettim aliexpressten.. fahiş kargo fiyatları odur budur derken en sonda bu da oldu... gerçi tek suçlu bunlar değil, bunun sistemini istismar eden çok syıda kimse olduğu için bunlar da önlem alıyorlar...

• platide 5 dolarlık kuponlar gelmiş acaba nasıl alınıyor TR geçerli

• türkiyeden ödül kardeşliği kazanılıyor ama kredi kartını girince kuponu vermiyor sonrada güvenlik nedeni ile askıya alıyor işlemi

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

türkiyeden ödül kardeşliği kazanılıyor ama kredi kartını girince kuponu vermiyor sonrada güvenlik nedeni ile askıya alıyor işlemi

Hocam eskiden Aliexpress'te Türkiye'ye gönderimler hep ücretsiz kargoydu ya da en kötü 1 dolar falandı. Şimdi ise resmen 5-6 dolardan başlayıp 100 dolarlara kadar ulaşıyor. Bunun sebebi nedir acaba? Neden kargo ücretleri çok yükseldi, bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hypnosemir

Hocam eskiden Aliexpress'te Türkiye'ye gönderimler hep ücretsiz kargoydu ya da en kötü 1 dolar falandı. Şimdi ise resmen 5-6 dolardan başlayıp 100 dolarlara kadar ulaşıyor. Bunun sebebi nedir acaba? Neden kargo ücretleri çok yükseldi, bilginiz var mı?

Alıntıları Göster

merhaba evet bilgim var. sebebine gelirsek çindeki satıcılar ile görüşmelerimde kargo ücretlerinin çok yüksek çıkmasının sebebi. türkiyeden müşteri siparişi veriyor ürün kapısına geliyor postayı getiren kişi vergiyi fazla isteyince haddinden fazla geri iadeler gelmiş yani alıcı bakıyor vergi fazla ürünü almıyor ürün çinden bedava kargo ile gelirken türkiyeye. türkiyeden iade geri gitmesine ürünün kendisinden fazla kargo ücreti isteniliyor. buda satıcıları ciddi sıkıntılara sokmuş ve bu kararı almışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

merhaba evet bilgim var. sebebine gelirsek çindeki satıcılar ile görüşmelerimde kargo ücretlerinin çok yüksek çıkmasının sebebi. türkiyeden müşteri siparişi veriyor ürün kapısına geliyor postayı getiren kişi vergiyi fazla isteyince haddinden fazla geri iadeler gelmiş yani alıcı bakıyor vergi fazla ürünü almıyor ürün çinden bedava kargo ile gelirken türkiyeye. türkiyeden iade geri gitmesine ürünün kendisinden fazla kargo ücreti isteniliyor. buda satıcıları ciddi sıkıntılara sokmuş ve bu kararı almışlar

Alıntıları Göster

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Desenize bir kısım kendini bilmez yüzünden bütün ülke zarar ediyoruz.

• hypnosemir kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Çoğu kişi de takipsiz kargo ile sipariş verip, ürünleri teslim aldıktan sonra geri ödeme açınca , bunun da önüne geçmek için yapmış olabilirler

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt

hocam dediğiniz doğru ama gerçekten bu sebeple kargo ücretleri yukseldiyse bir zahmet ücretleri düşürsünler artık. zira artık Türkiye'ye gelen ürünlere otomatik vergi ekleniyor... hem de bayağı iyi vergi hükümetin çıkardığı vergi %20 oranında. üstelik kargo ücretini bile ürün fiyatına dahil ediyor. kargo ücreti için bile vergi alınıyor şu an... hatta gördüğüm kadariyla kupon varsa onu da saymıyor, kuponsuz fiyatı vergilendiriyor.. nasıl bir sistem yaptılarsa artık tüketici lehine hicbir şey yok.. bu ürünler otomatik vergilendigine göre artık fahiş kargo ücretlerine de gerek kalmadı.... ama düzeltirleri bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRY 259.03 kazanın #AliExpressbonus #BonusBuddies

https://a.aliexpress.com/_mMzK9Ho

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.