Şimdi Ara

Aliexpress Orjinal Zippo ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://m.tr.aliexpress.com/item/32663572780.html
    Ürünün linki bu fiyatı ben ilk baktığımda 13 dolar+ 3 dolar kargoydu bugün indirim gelmiş 9 dolar +3 dolar kargo olmuş . Ben ürünün orjinalliginden şüphe duyduğum için satıcıya mesaj attım satıcı orijinal diye cevap verdi. Ancak fiyatı çok ucuz.bu içimde kuşku uyandırdı.Sizce napmali almalimiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biri yazmis normal zippoya gore kucuk birebir replika diye biri daha yazmis orjinalmi bilmiyorum ama iyi calisiyor diye buyuk ihtimal replikadir alip almamak size kalmis tabi

• Büyük ihtimal replika urun ebaydan almayı düşünüyordum paypal kaldırılınca oda kaldı , paypal gelirse ileride artık..

• Replika ürün hocam. Çin menşeli tüm siteler(dx filan) sahte zippo satıyor. Alacaksanız ebayden amerikada olan yüksek skorlu satıcılara bakın. 15-20 dolar arası bir sürü bulursunuz.

• Arkadaşlar biraz yanlış bilgi veriyor deal extremden yıllar evvel sipariş verdiğim Zippoyu , karaköydeki bu işin ehli ( Zippo veya başka çakmak hobisi olan arkadaşlar iyi bilir )saat ve çakmak tamircilerinden 2 3 tanesine gösterdim , zipponun kalite sınıfları olduğunu bendekinin düşük kalite olduğunu fakat orijinal olduğunu söylemişlerdi ,şaşırmıştım bende ama deal extremdekiler orijinal hocam en azından kendi araştırmam sonucu edindiğim bilgi bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.