Bildirim
Aliexpress Paypal ile Ödeme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
böyle yapacağına, aliexpress dışında koyduğu bir ilan varsa oraları sor daha mantıklı bence.
adama güveniyorsan dediğin yöntemle de olur. ekstra komisyon almaz, zaten aliexpressin aldığı komisyondan yırtmış daha neyini alacak hocam -
Paypal nakit neden kullanmıyorsunuz? -
adam ürünü göndermezse AE in sigortasından da yararlanamazsın çünkü AE yi aradan çıkarmış oluyorsun.
paypal ın garantisine de güvenme çünkü ortada satış kodu yok fiktif bir işlem var ortada öylece kalırsın. -
Paypal nakit kullanıyorum hocam fakat 17 yaşında olunca para aktarımı gibi bir seçenek mevcut olmuyor benim durumumda :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Meiyo Senshi
Paypal nakit kullanıyorum hocam fakat 17 yaşında olunca para aktarımı gibi bir seçenek mevcut olmuyor benim durumumda :)
Anladım keşke bir büyüğünüzün adına falan açsaydınız 18+ :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X