11.11 yaklaşıyor, geçen senelerde de benzer konular açmıştım ve baya ilgi görmüştü. Aynı şekilde bu sene de beğendiğim ürünleri paylaşmaya devam edeceğim. 10 Yılı aşkın süredir sürekli yurt dışından alışveriş yapıyorum kafanıza takılan soruları rahatlıkla sorabilirsiniz.
Orijinal Lenovo Su Geçirmez Akıllı Saat Fiyatı: 21,21 USD (Kargo Bedava) Affillite'siz ürün linki
10 Mt. 1.75mm 3D Yazıcı Filamenti Farklı Renklerde Fiyatı: 1,35 USD (Kargo Bedava) Affillite'siz ürün linki
1800 Kanal 2000 Film IPTV Kutusu Full HD Fiyatı: 16,80 USD (Kargo Bedava) Affillite'siz ürün linki
Herkesin kafasına takılan soruların cevapları:
1. Neye göre ürün seçiyorum? Öncelikle kendim de alıp kullandığım ya da alabileceğim ürünler ya da çeşitli zamanlarda arkadaşlarım aldığı ürünleri paylaşıyorum.
2. Aliexpressden nasıl güvenli alışveriş yapılır? Arkadaşlar ürün alırken mutlaka satıcı puanına bakın. Puanı 4.8 in altında olan satıcılardan alışveriş yapmayın. Aldığınız ürünün daha önce alan müşteriler tarafından yapılan yorumlarına ve ürün resimlerine mutlaka bakın ki elinize ne geçeceğini görün. Örnek olarak aynı ürün 2 farklı satıcıda varsa ve birinin yorumu yoksa ürünü yeni satışa açmış ise fiyatı daha fazla olsa dahi onu tercih edin.
3. Aldığım ürün nerede? Mutlaka takipli kargo seçeneği seçin. Vereceğiniz fazla 1-2 dolardan kaçmayın. Takipli kargoların hepsini http://gonderitakip.ptt.gov.tr/ adresinden takip edebilirsiniz. Takipsiz kargolar sadece çin dışına çıkana kadar (uçağa binene kadar) takip edilebilir. Uçağa bindikten sonra eğer ürününüz gelmez ise, kaybolursa dispute açsanız dahi paranızı alamazsınız. Aliexpress ptt den takip edin diye cevap verir. Bu yüzden 3-5 liralık alacaklarınızı mutlaka hb,n11,letgo gibi yerlerden alın.
Son olarak yukarıdaki ürünlerde vermiş olduğum detaylı incele butonları benim affillite linklerimdir. Altında ise normal ürün linki bulunmaktadır. Sizin için hangi linkten alışveriş yaparsanız yapın ödeyeceğiniz miktar değişmez.
Hocam emekleriniz için teşekkürler daha önce görmediğim birkaç ürün ile karşılaştım.
quote:
Orijinalden alıntı: zenmavi
Hocam emekleriniz için teşekkürler daha önce görmediğim birkaç ürün ile karşılaştım.
Rica ederim hocam ilginç ürünler buldukça ekleyip konuyu güncel tutmaya çalışacağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme