Şimdi Ara

Aliexpress Sipariş Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Aliexpress sitesinden solar şarj cihazı sipariş ettim. Ürünü 04.10.2015 tarihinde sipariş ettim ve herşey sorunsuz bir şekilde ilerledi. Ön ödemeli kart ile ödemeyi gerçekleştirdim, tutar tarafımdan alındı. Sadece ürünün gelmesini bekleyip ürünü onaylama işlemi kalmıştı ancak 24.10.2015 tarihinde Aliexpress tarafından bir mail gönderildi. Bu mailde ödemeyi yapadığım için siparişin iptal edildi şeklinde bir yazıyla karşılaştım. Daha önceden de bu site üzerinden alışveriş yapmıştım fakat ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Gelen mailin örneğini ve kartımdan tutarın çekilerek ödeme yapıldığını resimlerle göstericem.

Aliexpress Sipariş Sorunu Aliexpress Sipariş Sorunu
     Aliexpress Sipariş Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkyavuz -- 26 Ekim 2015; 20:06:29 >

• Dostum son resimde adres satırında gözüken "order no" ile gelen mesajdaki "order no" birbirinden farklı geldi bana. Yani iptal edilen başka bir sipariş olabilir. Belki bilmeden ikinci defa sipariş oluşturmuş olabilirsin.

Eğer böyle bir durum yoksa yapacak tek şey müşteri hizmetlerine durumu açıklayan ve fotoğraflı bir mail ile başvurmak. Sorunu çözeceklerini düşünüyorum, genelde müşteri memnuniyetini gözetiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Vigilant kardeşim burada paylaşmış olduğum fotoğraflar yeterli olur mu müşteri hizmetleri için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam emin değilim ama zaten seni yönlendiriler. Sen hemen bir şekilde başvurunu yap gerisi gelir. Bu arada karta iade falan yok değil mi? Son zamanlarda kontrol ettin mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok kardeşim zaten o fotoğraftaki hesap hareketi bu akşama ait. Yani herhangi bir iade şuanlık söz konusu değil. Müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim bi fikrin var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkyavuz B kullanıcısına yanıt
    Bir şey merak ettim Aliexpress'te nasıl Paypal ile ödeme yaptın?
    Alipay kullanıyorum ben, bu tür durumlarda Alipay'ın sitesindeki yardım merkezi kısmından mesaj atıyorum sonra e-mail ile geri dönüşü sağlıyorlar.
    Ancak sen Paypal ile ödemişsin o yüzden bir bilgim yok, Aliexpress'te Paypal ne zamandan beri geçerli ki
  • Paypal in sanal kredi karti ile yapmış olabiir ön ödemeli sanal kartı var.

Aliexpress eğer bi ücret cekmişse ve o işlem iptal olmuşsa 2 hafta içinde geri yatırıyor. Ama tabiki önlem almak mantıklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bck6579

Paypal in sanal kredi karti ile yapmış olabiir ön ödemeli sanal kartı var.

Aliexpress eğer bi ücret cekmişse ve o işlem iptal olmuşsa 2 hafta içinde geri yatırıyor. Ama tabiki önlem almak mantıklı olabilir.

aynen paypalın sanal kartı ile alışveriş yaptım ama sorun halen daha devam ediyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.