Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Aliexpress'te 4$=6.5?, 5$=9TL Satın Al 6 Aralık 2020 22:13 1 1 Aliexpress'te 4$=6.5?, 5$=9TL Aliexpress indirimli hesap kullanımıWhatsapp hızlı letişim için tarayıcıya yapıştır: wa.me/9053926635225$ / 4$ --- 6,5TL 10$ / 5$ --- 9TL - stok: bitti20$ / 5$ --- 5TL 30$ / 5$ --- 3TL 70$ / 7$ --- ücretsiz. 70$ / 7$ --- 7TL stok: 1 AdetÖdeme: Papara, Tosla 2015 ve öncesi üyeler dilerlerse ödemeyi işlem sonrası yapabilirler. Bütün ürünlerde geçerliSatıcı kuponlarıyla birleşirSeçkin kuponlarla birleşirJeton indirimleriyle birleşirMevcut ürün indirimiyle birleşirYani her şeyle birleşir, Dh ölücülüğü yapabilirsinizİndirim sepet tutarı üzerinden yapılıyor. ürün gelene kadar hesap sizde kalıyor. hesaplar garantlidir. bir sorun çıkarsa bana ve mağazaya ödediğinizin tamamını iade alırsınız. Ancak sizin tarafınızdan iptal edilen siparişte kupon iadesi yapılmadığı için bana ödediğiniz ücretin iadesini alamazsınız. 10/5 haricindeki kuponlarda yakın zamanda kullanılmamış bir kart ile yapmanız gerekiyor. *Lütfen bana ürün linki atıp geçerli mi diye sormayın. Tekrar yazıyorum; bütün ürünlerde geçerli.İyi alışverişler DHSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 7 Ocak 2021 Satıldığı Şehir : İstanbul, Üsküdar Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kz ZSN PRO 140tl Kz EDX 85 TL / Kulaklik Windows 10 Pro, Office, Antivirüs ve Çeşitli Lisans Anahtarları Aliexpress'te 4$=6.5?, 5$=9TL