Şimdi Ara

aliexpress'ten alışveriş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben aliexpress'ten alışveriş yapmak istiyorum fakat bazı sorularım var. Alacağım ürün real doll (silikon manken).

Benim sadece banka kartım var. Ödemeyi TL olarak yapabiliyor muyum? Ürüne ödeyeceğim ücretin dışında başka bir ücret var mı?

Alacağım 600- 700 tl bir şey. 5-6 bin tl olanlar var. Acaba aradaki fark malzeme kalitesinden mi kaynaklanıyor? Satıcı güvenli değil mi acaba? Yorumlar ve puan iyi görünüyor.
  • pingpong kullanıcısına yanıt
    ne için kullancanız ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: pingpong

Arkadaşlar ben aliexpress'ten alışveriş yapmak istiyorum fakat bazı sorularım var. Alacağım ürün real doll (silikon manken).

Benim sadece banka kartım var. Ödemeyi TL olarak yapabiliyor muyum? Ürüne ödeyeceğim ücretin dışında başka bir ücret var mı?

Alacağım 600- 700 tl bir şey. 5-6 bin tl olanlar var. Acaba aradaki fark malzeme kalitesinden mi kaynaklanıyor? Satıcı güvenli değil mi acaba? Yorumlar ve puan iyi görünüyor.

yani ben aliexpressten kıyafet almıştım ama şimdi sizin alacağınız ürün baya bi farklıymış bilemedim ki sunu söyleyeyim çoğu ürün freeshiping kargo ücretsiz yani, ancak ben aldıklarımı giyemiyorum inanılmaz kalitesiz görseldekiyle aynı ama nasıl anlatsam bi bozukluk bi kalitesizlik var ortada orada her satıcının puan durumu ve yorumları var ne alacaksanız onları okuyup karar vermenizi tavsiye ederim , ancak bazen yorumlar bile şaşırtıcı derecede sahte olabiliyor bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod adı çökertme

ne için kullancanız ??

• En az 2 bin liradan başlıyor. 600-700 tl olanlar şişme manken. Onu buradan da alırım fakat ben silikon manken istiyorum.

Malzeme ve boyutuna göre fiyat 5-6 bine çıkıyor. Ben 2000-2500 tl olanından alacağım. Gönderim de ücretsiz. Ürün çok hoşuma gitti. En kısa zamanda parayı tamamlayıp almak istiyorum.

Ürünü şey için kullanacağım, neyse anladınız siz onu Onun dışında da gerçeği gibi olmasa da arkadaş olur bana.
  • Gümrüğe takılabilir.meblağ yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.