Şimdi Ara

aliexpress ten notebook alan var mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
6
Favori
21.575
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mkyanar

22.06.17 de aliexpress üzerinden mi air 12,5 modelinin 128 gb olanını sipariş ettim. 06.07.17 de elime ulaştı. ürün gümrüğe girdi. kapıya gelen postacı uluslararası KİM tarafından düzenlenmiş makbuz karşılığı 109 TL vergi tahsil ederek paketi teslim etti. ürünün sadece kolisi açılmış kontrol edilmiş ve orjinal kutusunun jelatinlerine bile dokunulmamıştı.
    cihaza gelirsek fiyatını hakeden bir cihaz. fiyatına göre çok çok iyi. malzeme kalitesi iyi, ekran harika, işlemci (core m3 6Y) tatminkar. boyutları ve ağırlığı harika. daha önce kullandığım ASUS TP200SA 11,6 inç ekranı ile kasaları birebir aynı boyutta ekran 0,9 inç daha büyük. çerçeveler çok ince. ben uluslararası sürümünü almadım. çince windows 10 ile geldi. bilgisayarcı 1 saatte türkçe windows 10 yükledi. çince ile ingilizce sürümü arasında 100 dolar oynuyor değmez.
    uzun lafın kısası yasaklı ürün değil. gümrüğe girmesi kaçınılmaz. bu ara tüm siparişlerim giriyor. önemli olan satıcının deklare ettiği fiyatlar. ve onlar durumu bildikleri için hiç bir uyarıya gerek olmaksızın zaten fiyatları oldukça makul belirtiyorlar. ben özellikle belirtmedim ama sizler evhamlı iseniz sipariş mesajınızda rica edersiniz olur biter.
    ben yurtdışı alıverişler için stopaj konusu gündeme geldiği için apar topar sipariş verdim. yarın ne olacağı belli olmaz. aklımda duracağına yanımda dursun. almak isteyen arkadaşlara öneririm.

Arkadaşım acaba hangi linktekini satın aldınız ve hangi kargoyu tercih ettiniz, bilgilendirirseniz bizlere de çok faydası olur, çok teşekkürler..

• cesaret edemiyorum :/
  • kelebekxax K kullanıcısına yanıt
    Orijinal Xiaomi Mi Dizüstü Hava 12.5 inç Dizüstü Intel Core M3-6Y30 CPU 4 GB RAM Windows 10 Dual Core Ultrabook

Xiaomi MC Store'dan . Ancak ürün artık geçerli değil diyor. Ama diğer modeller mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkyanar M kullanıcısına yanıt
    AliExpress standart shipping geldi. Sanırım Avusturya postası. Uzantısı AE idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.