Şimdi Ara

Aliexpress ten Toplu Satış Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
918
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ayakkabı firması sahibiyim yurtdışına toplu ayakkabı satışı yapmak istiyorum ancak İngilizcem orta düzeyde sayılır. Toptan ayakkabı satabilir miyim neler yapmam lazım hangi linkten ne yapacağım lütfen yardımcı olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olacak kimse yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: crayz88

Yardımcı olacak kimse yok mu

Düzenleme:Kusura bakmayın ben yanlışlıkla ordan alıp burda satacaksınız diye anladım o yüzden öyle yazmıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06nakres06 -- 9 Nisan 2017; 14:30:36 >
  • crayz88 C kullanıcısına yanıt
    Aliexpress prakende yeri . Alibaba ise toptan. Aliexpress de defacto , king , sinbo gibi matkalarımızın dukkanlsrı mevcut ancak rusya ve diğer ülkelere satılıyor. Site konumunu rusya yaparsanız. Görürsünüz. Ssizde böyle satış yapabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki hocam çok teşekkür ederim bu kargo olayı falan nasıl halledilir ve toptan satışta gümrükle uğraşmak gerekiyor mu? Ptt kargo yu düşünüyorum yurt dışı satış için ve ben bir ürünü koyup o ürünü en az 16 tane satıp ve en geç 2 haftada tedarik edip göndermek istiyorum sistemde bu böyle oluyormuş ama bilmediğimden nasıl dükkan açıcam neler gerekli falan bilen varsa bunları açıklarsa çok teşekkür ederim
  • crayz88 C kullanıcısına yanıt
    hoam aşağıda verdiğim linkte alibaba.comun türkiye temsilcisinin numarası var onları arayıp daha doğru bilgilere ulaşablirsin.

https://service.alibaba.com/ggs/tr/contact_us.htm
  • çok teşekkür ederim kardeşim arayıp bilgilenmek en mantıklısı hızır gibi yetiştin sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.