Arkadaşlar Aliexpress adlı siteden öneri sonucunda tablet almaya karar verdim araştırdıktan sonra üyeligimi tamamladım ve alısverisimi yaptım.. İş bankası kredi kartımla alısverisi yaptıktan sonra tutar hesabımdan cekildi daha sonra satıcının onay vererek kargo bilgilerini girmesini beklerken ''transaction closed' yazısını gördüm ve yanındada güvenlik sebebiyle işlemin iptal edildigi yazıyordu.. Bende gerekli bilgileri kimlik dogrulama icin siteye gonderdim su anda kimlik dogrulama islemi basarıyla gerceklesti fakat tutar 1 Nisan tarihinden bu yana hala hesabıma geri yatırılmıs degil..
Aliexpress yönetimine bu soruyu sordugumda tutarın kendileri tarafından cekilmedigini bankaların paraları hesaplara geri yatırmadan önce 7-10 gün beklettigini söylediler.. Bende icimde bir ukte kaldıgından burada tecrübeli arkadaslara konuyu sormak istedim.. Bütün yardımlarınız ve yorumlarınız icin simdiden tesekkur ederim...
genelde bi sorun çıkmıyor para yatıyor hesaba ama senin baya gecikmiş benm 2 güne aktarılmıştı...
quote:
Orijinalden alıntı: vicuna
genelde bi sorun çıkmıyor para yatıyor hesaba ama senin baya gecikmiş benm 2 güne aktarılmıştı...
Peki sizindemi aynı sorununuz olmustu ?
hayır ben kendim bilinçli olarak iptal etmiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: vicuna
hayır ben kendim bilinçli olarak iptal etmiştim.
Anladım tesekkurler dedigim gibi ben işlemi onaylayıp tutarın cekilmesinden tam olarak 6 gun gecti pazartesiyi beklemelimiyim yoksa yapabilecegim herhangi birsey varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet0201
Arkadaşlar Aliexpress adlı siteden öneri sonucunda tablet almaya karar verdim araştırdıktan sonra üyeligimi tamamladım ve alısverisimi yaptım.. İş bankası kredi kartımla alısverisi yaptıktan sonra tutar hesabımdan cekildi daha sonra satıcının onay vererek kargo bilgilerini girmesini beklerken ''transaction closed' yazısını gördüm ve yanındada güvenlik sebebiyle işlemin iptal edildigi yazıyordu.. Bende gerekli bilgileri kimlik dogrulama icin siteye gonderdim su anda kimlik dogrulama islemi basarıyla gerceklesti fakat tutar 1 Nisan tarihinden bu yana hala hesabıma geri yatırılmıs degil..
Aliexpress yönetimine bu soruyu sordugumda tutarın kendileri tarafından cekilmedigini bankaların paraları hesaplara geri yatırmadan önce 7-10 gün beklettigini söylediler.. Bende icimde bir ukte kaldıgından burada tecrübeli arkadaslara konuyu sormak istedim.. Bütün yardımlarınız ve yorumlarınız icin simdiden tesekkur ederim...
Tesekkurler ama o konuyu arastırmıstım benımle aynı sorunu yasayan herhangi birisinin yazısını goremedim orada ne yazıkki ....
Merhabalar arkadaşım bir konuda sana danışmak istiyorum anlayışın için çok çok teşekkür ediyorum şimdiden.. aliexpress sitesinden 1 kaç alışverişim oldu ilk 2 alışverişimde herhangi bir sıkıntı çıkmadı ödme onaylandı ve kargolarım geldi onun sonrasında ödeme hatası vermeye başladı site kimlik ve kredi bilgilerimi istedi bazı rakamlarını gizleyip gönderdim bunun sonrasında ne yapmam gerekiyor her siparişde acaba belgeler göndermemmi gerekiyor bana bu konuda aydınlatırmısın teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme