Şimdi Ara

Aliexpress yanlış takip kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.397
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çinden bir ürün aldım izmirde oturuyorum ürün ülkeye girene kadar sıkıntı olmadı ülkeye girdikten sonra istanbulda kabul görmüş.
    Ülkeye girdikten sonra izmire gonderıldı dıye gozuktu cuma günüydü dedim pazartesi gelir herhalde sonraki gün izmir bilgisi gitmiş manisaya gönderildi diye yazılmış bugünde teslim edildi yazmışlar. Aradım manisayı yanlış takip kod verilmiş diye izmir ptt kargo merkezini arayın dediller aradım bizlik bişey yok onlarda manisayı aradın dediler.
    Bitane 2 dolarlık bi ürün aldım untrack takipedilemiyor o dün geldi bu ürünüde aynı gün almıştım
    Aliexpress yanlış takip kodu nerde olduğu belli değil böyle bişey yaşayan oldumu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kargo kodu nedir ?

takip kısmında isim adres bilgisi görünmüyor mu hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

kargo kodu nedir ?

takip kısmında isim adres bilgisi görünmüyor mu hiç ?

Isimin baş harflerı gozukuyor oda alan kişi zaten manisadan tanımıyorumda.

• GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    senin isim soyisim baş harfleri değilse satıcıya söyle bunu kime gönderdin diye.

başkası da aynı ürünü aldıysa sana yanlış kargo kodu vermiş olabilir. ya da sahtekarlık yapmış olabilir. ona gönderdiği kargoyu sana da göndermiş gibi yapabilir.

itiraz eder paranı iade alırsın bu durumda. bir sor bakalım ne diyecek satıcı, makul bir açıklaması varsa...

ptt nin yapmadığı hata da değil ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

senin isim soyisim baş harfleri değilse satıcıya söyle bunu kime gönderdin diye.

başkası da aynı ürünü aldıysa sana yanlış kargo kodu vermiş olabilir. ya da sahtekarlık yapmış olabilir. ona gönderdiği kargoyu sana da göndermiş gibi yapabilir.

itiraz eder paranı iade alırsın bu durumda. bir sor bakalım ne diyecek satıcı, makul bir açıklaması varsa...

ptt nin yapmadığı hata da değil ama.

Tmm hocam bakayım

• Teslim alan adres senin adresin değil ve alan da sen olmayınca sıkıntı olmaz ya kargo takip numarası yanlış girilmiş ya da satıcı yollamamıştır. Bu durumda bir sıkıntı olmaz site para iadesi verir en kötü ihtimal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de basima gelmisti. Urun Turkiyeye giris yapti gozukuyordu, 20 gun gectigi halde kargo gelmedi. Gittim pttye,bu takip numarasini bizim sistem kabul etmez dedi. Dispute icin gerekli sureyi beklerken,gunun birinde postacinin benim posta kutuma kargoyu birakmis oldugunu farkettim.

Eger satici urunu gonderdiyse mutlaka Gelir, dert etme...

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Benim de basima gelmisti. Urun Turkiyeye giris yapti gozukuyordu, 20 gun gectigi halde kargo gelmedi. Gittim pttye,bu takip numarasini bizim sistem kabul etmez dedi. Dispute icin gerekli sureyi beklerken,gunun birinde postacinin benim posta kutuma kargoyu birakmis oldugunu farkettim.

Eger satici urunu gonderdiyse mutlaka Gelir, dert etme...

Hocam mesaj gonderdım şimdi baktım 2-5 gün içinde elimde olacakmış öyle yazmış.

• arkadaşlar bu bahsettiğim ürün ile aynı gün aldığım ucuz untrack kargolar geldi hatta bır tanesı gecen hafta geldi ancak bu hala gelmedi bekleyimmi yoksa aliexpresse mesajmı atayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

arkadaşlar bu bahsettiğim ürün ile aynı gün aldığım ucuz untrack kargolar geldi hatta bır tanesı gecen hafta geldi ancak bu hala gelmedi bekleyimmi yoksa aliexpresse mesajmı atayım
    merhaba hocam bügün aynı durum benim baiıma geldi siz ne yaptınız o dönemde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.