Şimdi Ara

AliExpress yeni üyeliğe 3$ dolar indirim yapıyor 10$ üzeri alışverişlerde (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181
Cevap
16
Favori
14.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayni cihazda 2 den fazla hesap girilemiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referans link yassaa kaldırılmış anlaşılan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi ilk defa alışveriş yapacam bu işbankası kartıyla alışveriş yapışabiliyor mu dolar hesabım var

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

Alışveriş yapınca bi indirim kuponu daha verdi, arkadaşınla paylaş kuponu kap vs diye, barkodu okuttum başka telden üye oldum süper bir kupon verdi :) alt limitsiz resmen

AliExpress yeni üyeliğe 3$ dolar indirim yapıyor 10$ üzeri alışverişlerde

Barkodu ilk alışveriş yaptıgımız hesaptan mı okutcaz?

aynen ilk alışveriş yaptığın hesapla okutuyorsun, sana paylaşman için bir link veriyor, onu whatsapp ile gönderiyorsun karşıya o da üye olunca hesaba yatıyor kupon

edit: yalnız kullanırken şöyle bir uyarı verdi. sebebini bilen var mı?
    "üzgünüz bu promosyona katılamazsınız"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 26 Şubat 2017; 22:33:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isamilakman

Şimdi ilk defa alışveriş yapacam bu işbankası kartıyla alışveriş yapışabiliyor mu dolar hesabım var

yapabilirsin hocam ben yaptım işbank kredi kartı ile, dolar hesabım da yoktu üstelik, otomatik tl ye çevirip çekiyor güncel kurdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

quote:

Orijinalden alıntı: isamilakman

Şimdi ilk defa alışveriş yapacam bu işbankası kartıyla alışveriş yapışabiliyor mu dolar hesabım var

yapabilirsin hocam ben yaptım işbank kredi kartı ile, dolar hesabım da yoktu üstelik, otomatik tl ye çevirip çekiyor güncel kurdan

Tamamdır hocam sağolasın bende kredi kart yok yarın denerim işbankası kartıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

quote:

Orijinalden alıntı: buzcannn

quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

25$'lık sipariş vereceğim, var mı güzel bir kupon?

25/5 var

mobil app 2/5 verdi, sizin bu dediğiniz 5/25 indirimi yeni üyelik için mi?

evet yeni hesaplar için davetiye sistemle veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

4 $ lık link veren arkadaşlar, alt limiti kaç bu kuponların? Belirtseniz ya keşke.

EDIT: OK buldum üstte belirtilmiş, 10 $ üzeriymiş.

Alt limitin 10 dolar olduğuna emin misin

• Güneş enerjili şarj tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?

• AliExpress'te alışveriş yapma bağımlısıyım! Bana katılmak ister misiniz? İşte size US $4.00 değerinde bir kupon.

http://s.aliexpress.com/umQZvye6

• Bittimi...bana gelmedi.

• AliExpress'te alışveriş yapma bağımlısıyım! Bana katılmak ister misiniz? İşte size US $4.00 değerinde bir kupon.

http://s.aliexpress.com/6FfmA7VF

• Linke tıklayıp üye olacağınız eposta adresinizi girin, aliexpress uygulamasını edinin butonuna tıklayın, daha sonra telefonunuza uygulamayı indirip kurun, yazmış olduğunuz eposta adresi ile yeni üyelik oluşturun 4 $ indirim kuponu hesabınıza yüklensin.

http://s.aliexpress.com/FFjqeQnU
  • yorum bulunsun alacak şeyler çıkınca iş görür kampanya ne zamana kadar devam ediyor
  • Şu Ali ekspress midir nedir , bi 150 yıl daha yaşasam, sanırım yine alacak birşey bulamam.

o kadar çer çöpü nerden buluyorlar anlamıyorum.
  • Verilen 4 dolar indirimi kullanabilen varmı üzgünüz bu promosyona katılamazsınız diyor ?
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de aynı hatayı alıyorum çözemedim hala

İkinci hesapta yanlışlıkla aynı kredi kartını denedim ilk önce ondan mıdır acaba? Sonra başka isimde kredi kartı denedim ama onu da yemedi

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    Emin olamadım. Yukarıdaki arkadaş önce 10 sonra 28 $ yazmış. Deneyemiyorum da çünkü bir sürü AE hesabım oldu, alt limiti netleştirmeden yeni bir tane daha açmak istemiyorum. Maaşallah herkes ekliyor davetleri ama net bir alt limit yazan yok.
  • screamtoronto kullanıcısına yanıt
    Bunu ben almıştım geçenlerde, cevaplayabilirim istersen. Daha önce AE uygulaması indirilip kurulmamış bir cihaz bulur ve uygulamayı kurarsan veriyor. Uygulamayı kurduktan sonra ana sayfada bu kuponu alabileceğin bir link çıkıyor, görürsen anlarsın zaten. Ona tıklayıp ilerliyorsun, yüklüyor hesabına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Emin olamadım. Yukarıdaki arkadaş önce 10 sonra 28 $ yazmış. Deneyemiyorum da çünkü bir sürü AE hesabım oldu, alt limiti netleştirmeden yeni bir tane daha açmak istemiyorum. Maaşallah herkes ekliyor davetleri ama net bir alt limit yazan yok.

Alt limit 4.01$ önceki sayfada resim attım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.