Bildirim
Aliexpressden ürün getirtme gümrük vergisi yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up -
Tamamen şans meselesi hocam 80 TL lik ürünü 20 TL 85 TL'lik ürüne 18 TL verdi geldi mesela 1 hafta içerisinde Max 20,25 olur hocam -
Her türlü vergi gelir 1tllik ürüne 20tl vergi çıkan oldu 500tllik ürüne 7tl vergi çıkanda oldu bu belirsizlik içinde ben en ufak bir sipariş vermezdim zaten 2 kargom kayboldu gitti -
4 dolarlık ürüne 14.50 vergi alıyorlar. Bu 45 TL ise ona da bu kadar alırlar. -
Sağolun Türkiye'de satılsa Türkiye'den Alacam ama yok malesef verecem vergisini alacam -
Kaybolan kargoların parasıni iade ettilermi -
11tl - 20tl arasi bi vergi ödersin takipli kargo ile almaya bak yoksa ürünü unut artik takipsiz kargolarin gelmesi ölüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasomelih -- 10 Kasım 2019; 15:23:20 > -
hayırquote:
Orijinalden alıntı: Kızılelma12
Kaybolan kargoların parasıni iade ettilermi -
50 Centlik ürüne 14 lira vergi verdim Allah bereket versin -
Arkadaşlar 73euro'luk bir ceket alıcam aliexpess'ten. Bunun vergisi ne kadar çıkar?
Ceket 103 euro dan indi. Satıcıya sordum black friday mi yoksa şimdi mi aliyim dedim. Fiyat çok iyi şu an alabilirsiniz dedi. Sizce beklesem mi? Ve ürünü alirken istediğimiz fiyatı yazdırıp ona göre vergi ödüyebiliyormuşuz sanırsam. Sizce ne kadar yazdırıyım? Bi hesaplarsanız sevinirim. -
5 lira gümrük girdi cıktı sabit
+
%20 gümrük vergisi
+ 80 kuruşta ne mı damga vergisi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X