Şimdi Ara

Align trex 100x helikopter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu helikopteri en ucuz nereden bulabilirim. Kullanan var mı acaba? Görüşlerinizi alabilir miyim.

Align trex 100x helikopter

• Hala konuyu takip ediomusun bilmiorum fakat bunun klonu olan ve bundan bile stabil ucan ve cok daha ucuz olan Wltoys un v911 modelini alabilrisin.

Oda kumanda dahil ucmaya hazır settir baslangıc için cok güzel bi modeldir boyutu aynıdır denge cubugu pallerin üzerindedir bunda palin altında onun dısnda bundan bile saglamdır carpmalara düşmelere karsı.

Ben aldım kulanıorum hatta gelişritip 6 kanala gectim onuda wltoysun v922 ile devam ettim.

Almayuı düşünürseniz beklemek istemesseniz sahibinden yada gittigiyorda ilanlar var 90-100 tl arası yadawww.banggood.com adresinden 39 dolara alabilrisiniz kargo ücretsiz fakat 3 haftayı buluyor yanındada denge cubugu ve pervane alabilrsiniz yedek olarak ve yeniyseniz birde iniş takımı bunlarda toplasan 3 dolar flana yapar.

Ayrıca 30 dolara kadarda 4 kanallı heliler var . zaten 3 kanalla baslamayın 4 kanal iidir ve en iisi v911 dir mutlaka edinmelisiniz.hem ev içi hem ev dısı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.