Şimdi Ara

Alım, satım, trafik, tescil, tüv??? YARDIIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İl dışından 2.el bir araba satın alacağım. Satışı yapacak kişiyle notere gideceğiz. Masraflar ne kadar olacak? Mtv ödeyecekmiyim, zorunlu trafik sigortasını plakayı taşıyacağım il için belirlenmiş tarifeden mi ödeyeceğim?
    Alım satıma konu olacak araç Tüv muayenesine girecek mi? Ben alım satımı gerçekleştirdikten sonra Lpg taktıracağım. Bu durumda tüv ve ruhsat işlemlerini tekrarlamak zorundayım, tek seferde aldıktan hemen sonra halletsem oluru var mıdır?
    Ortalama Tüv masrafı ne olacaktır?
    İlgilenip cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• 70 lira alım satım 240 lira civarında trafik sigortası, mtv ödemezsiniz büyük ihtimal temmuz ayı icinde ödenmiş olmalı tabi kullanıcı yatırmamışta olabilir sayet yatırmadı ise alım satımı yapamazsınız , plakanız ikamet ettiğiniz bölgenin kodu ile değişicek diye biliyorum emin olmamakla berabar lpg proje sızdırmazlık işlemleride 300 tl dolaylarında öyle hatırlıyorum ama tam emin değilim lpg belgesi ayrı bir belge halinde size veriliyor ruhsatta lpg için yenileme yapılmıyor sanırım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 9 Ağustos 2010; 2:17:27 >
  • Çok teşekkürler cevabınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H@mlet

Çok teşekkürler cevabınız için.

Yazdıktan sonra aklıma geldi yanlış bilgi vermek istemem ama ruhsat bölümünde değişkilik olabilir benzin \ lpg gibisinden düzelteyim genelde muameleciye yaptrldığı için kabaca anlataym dedim yanlış bilgilendirmek istemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.