Şimdi Ara

alın buda benden (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

alın buda benden

alın buda benden

alın buda benden

alın buda benden

•  alın buda benden

alın buda benden

alın buda benden

• bazılarında copyright falan yazıo. sen yapmadın mı bunları

bi de bunları elle mi çiziyorsun photoshop da. çizim için donanımlar olur ya hani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcCopat -- 12 Mayıs 2005, 21:20:26 >
  • evet coğu elle, benim copyright gibi bi sıkıntım yok,aklım bende olduktan sonra,bunlardan cok daha iyilerini yaparım yaptımda,mesela yaptığım site tasarımları var ama ,anlaşma yaptığım için henüz onları koymadım vakti gelince onlarıda koyarım buraya ,bide şunu diyeyim ,bilgi paylaşıldıkca artar,ve herkez bir gün hak ettiği yerde olur varsın birileri bunları ben yaptım desin en başta kendini kandırır
  • hoşgeldin kardeş...

Bende senden bi logo istesem...Yaparmısın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzkansu

hoşgeldin kardeş...

Bende senden bi logo istesem...Yaparmısın...

yapmaya calışırım ,bu ara cidden yoğunum ,ama vakit bulursam yaparım tabi
    neyle ilgili olduğu anlatman lazım,tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: delikatil

Hosgeldin birader birde milletten bir ricam var tabi isteyen yerine getirsin isteyen getirmesin yabanci dil bilelim fakat Türkçemiz dururken welcome gibi sözcükler kullanmayalim.Öyle saniyorum ki bir ingiliz hosgeldin demiyordur.Dildeki yozlasma kültürümüzde de yozlaslasma olusturmaktadir.Manevi kültürümüz zaten giderse maddi kültürün önemi yok.Toplumumuzu toplum yapan manevi kültürümüzü koruyalim.Bir ricadir ister dikkate alin ister almayin...

supersin katiliyorum sana

bu arada hosgeldin

• quote:

Orjinalden alıntı: delikatil

Hosgeldin birader birde milletten bir ricam var tabi isteyen yerine getirsin isteyen getirmesin yabanci dil bilelim fakat Türkçemiz dururken welcome gibi sözcükler kullanmayalim.Öyle saniyorum ki bir ingiliz hosgeldin demiyordur.Dildeki yozlasma kültürümüzde de yozlaslasma olusturmaktadir.Manevi kültürümüz zaten giderse maddi kültürün önemi yok.Toplumumuzu toplum yapan manevi kültürümüzü koruyalim.Bir ricadir ister dikkate alin ister almayin...
    haklısın bencede...ama yabancı firmalar istiyosa arkadaştan onu bilemeyiz tabee...ama arkadaşın tasarımlar tartışılmaz

• Hoşgeldin
  •  alın buda benden
  • ÖNCELİİKLE ÇOK GÜZEL KEŞKE BENDE YAPABİLSEM .OK UĞRAŞIYPRUM AMA MALESEF BENİM ÇOK KÜÇÜK YAPMAM GEREKEN BİR ÇALIŞMA VAR AMA OLMUYOR YAPAMIYORUM BANA YARDIM EDEBİLİR MİSİN..elimde birkaç gemi resmi var bu resimlerden karıştırıp nasıl güzel bir şey oluşaturabilirim .bana yardım et lütfen ..en fazla 3 resimden oluşan bir çaılşma için yardım edermisin ama gif veya jpeg olarakda kaydedilmeli...yardımını bekliyorum.ok ise resimgönderiyim
  • elimden geldiğince yaparım ,yollaya bilirisn resimleri
  • .

alın buda benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsee_ -- 4 Haziran 2005, 16:27:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.