Şimdi Ara

AlıN Buda BeniM K0 HayaTıM!!!!<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaslar 3 sene onceydi yazın tatilden geldik ve cafeye gittim arklara bakmaya [daha oncelerden counter half life falan gibi oyunlar oynardık cafelerde] arklara bakıyorum selamlasıyoruz HEPSİDE OYUN oynuyodu herkes aynı oyunu ben tabi merak ettim koskoca abiler falan da oynuyodu merk ettım ismini arkın teki KNİGHT ONLİNE dedi bende dıyorum ozamanlar off ne kadar... sınız bu oyun ıcın mı burdasınız falan derdim sabah gelırdım cafeye ordalar aksam gelirim gene ordalardı ozamanlar bizim cafe areste oynarlardı ben arkalra kızardım bırakın diye bir gün cafeye gelmiştim gene arklara bakmaya counter falan kapısalım falan diyodum onlar yok salla falan dıolardı bi arkadasa sölemitim oda bana çar açmıştı [ tabi ozamanlar neyın ne oldugunu bılmezdım herkes oynuo dıe bnmkide merk işte:) ]] girmiştim ozaman magem vardı dieste onla oynadım bole 15 20 dk falan oynamıstım demistim bune yaa offf bune bicim oyun die ondan sonra 1 2 3 htfa falan sonra gene bizim arklar knight oynarlardı bi arka soledım gel beraber oynayalım falan die [ yani beni kas lvl atlat anlamında xD] diese tekrar girmistim ark beni 25 26 falan yapmıstı oda ozaman 52 53 lvl falandı kasmıştı beni ondan sonra ben bole 1 2 3 gün falan diye diye bagımlı oldum inanamıyordum kendime arklar bana sen bize kızmıyomuydun lan derdi al bak kendin de oynuyosun falan diıolardı :D öle böle derken olmpia acılmıstı ozamanlar koxpda cıkmıstı ben ozaman gecmsıtım olmypiaya carım banlanmıstı :::)) üzülüyodum tekrar car actım kasmaya basladım falan derken ole bole suan hala olmpyada yım xD

start gelmıodu :D can sıkıntısından yazdım lutfen anlayıs gosterelim herkese kly gelsın

• Acıklı bir hikayesanmışdım değilmiş.
  • aynısının degişinin şekilde başladım
  • hmn hmn aynı ama fark ben ewden oyniom
  • quote:

Orjinalden alıntı: cznokoxp

aynısının degişinin şekilde başladım
    Aynısının deği$iği
  • quote:

bende ilk cafede gordum sahibinden nası inio die ogrendim ve basladım sonra oyunda arkadaş edindim ve oyunu ogrendim
  • bu ne ya herkes hayatını yazıor bugün
  • yok yok smdı bende evde oynuom 1 senedir :D
  • Hemen hemen herkesin K.O ya baslama sebebi seninki ne benzerdir . Bunda bi enterasan durum yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: emremenek

bu ne ya herkes hayatını yazıor bugün

can sıkıntısı işte olm napsın millet
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

Aynısının deği$iği

ark oynuyordu kadın magesi wardı onun üstünü cıkartıyordum ben o kızıyodu bana :=)
    sona bigün chiperde 3 ark yeni char actık bi ark kadın actı bunu bi koşturduk taa goblinlere kadar towndan

• quote:

Orjinalden alıntı: yusuf_1992

quote:

Orjinalden alıntı: emremenek

bu ne ya herkes hayatını yazıor bugün

can sıkıntısı işte olm napsın millet
    olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.