Şimdi Ara

alın gözünüz item görsün (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

quote:

Orjinalden alıntı: nereus

gerçi büyük ihtimalle dupedir ama neyse genede güzel değilmi

alın gözünüz item görsün

Ark. Bana Fotoş Gibi Geldi Bir HP BoNuSa Bakın Birde ROgue Nin Hp ye bakın anlarsınız

Daha 12 Hp bonusta 110 Can werwn 350 HP bonusta Kim bilir Ne kadar Can werir ...

Arkadaşım biri health bonus diğeri hp bonus lütfen bilmeden yorum yapmayalım bu charın sahibi bu forumda ve bi aralar kendi açmıştı hatta topic açıp tüm resimlerini koymuştu yanlış hatırlamıyorsam kendi JPKO da ve en son lwl 64 tü şu an kaç bilmiyorum lütfen yok bu bosstan çıkmış dupe vs vs vs hikayesine girmeyelim tamamen GM nin belli bir süreliğine dağıttığı bir event itemi...

• quote:

quote:

alın gözünüz item görsün

Ark. Bana Fotoş Gibi Geldi Bir HP BoNuSa Bakın Birde ROgue Nin Hp ye bakın anlarsınız

Daha 12 Hp bonusta 110 Can werwn 350 HP bonusta Kim bilir Ne kadar Can werir ...

o 350 hp bonus cana + olarak geçer senin bahsettiğin healt bonus

• quote:

Orjinalden alıntı: cutterx

KULLANDIĞIN PROGRAM GAYET GÜZEL

hemen bi tarafınızdan sallayıp ta ps demeyin

• quote:

Orjinalden alıntı: numand

quote:

quote:

alın gözünüz item görsün

Arkadaşım biri health bonus diğeri hp bonus lütfen bilmeden yorum yapmayalım bu charın sahibi bu forumda ve bi aralar kendi açmıştı hatta topic açıp tüm resimlerini koymuştu yanlış hatırlamıyorsam kendi JPKO da ve en son lwl 64 tü şu an kaç bilmiyorum lütfen yok bu bosstan çıkmış dupe vs vs vs hikayesine girmeyelim tamamen GM nin belli bir süreliğine dağıttığı bir event itemi...

Şaşırdım Pardon Sorry all

• yüzde yüz fs yada dupe çünkü item in özelliklerinin yazıdğı siyah yer arkasındaki itemleri göstermez!!!!
    büyük konuşmayımda öle olması gerekiyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: T.A.R.G.T.I

yüzde yüz fs yada dupe çünkü item in özelliklerinin yazıdğı siyah yer arkasındaki itemleri göstermez!!!!
    büyük konuşmayımda öle olması gerekiyo...

1.si fs değil ps
    2.si oyunda biraz gösteriyo arkadaki itemi
    3.sü ss çekince zor da olsa arkadaki item görünüyo
    4.sü büyük konuşmak istemiyosan %100 fs(ps) deme
  • yaw arkadaşlar gm in işine hediye dağıtmak mı ben hayatımda gm görmedim ve gmlerle nsı irtibat kurduğunuzu merak ediorum bilen varsa banada anlatsın?
  • item gercek ama sonra silinmiş
  • güzel item
    birde X-Max festiveli vardı orda bi takı düşüyordu o takılar 5 değilde herşeye 10 verseydi öyle güzel olurduki uff
  • MYKO daydı sanırım, GM event düzenlemişti powerup store da satılacak itemleri tanıtmak amacıyla, işte o bu itemi vermiş (Manuel olarak vermiş.) ama sonradan geri almış
  • EVENT O TAKI 5 DEĞİL 10 VERSE HARİKA OLURDU HERŞEY 5
  • Edit Edit Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StanLyy -- 1 Temmuz 2006; 19:34:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: StanLyy

Edit Edit Edit

Sen ne diyorsun? Daha 1 (Şimdi 4 olmuş.) mesajın var hemen atlıyorsun yazının tamamını okumadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 1 Temmuz 2006; 19:49:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

quote:

Edit Edit Edit

Sen ne diyorsun? Daha 1 (Şimdi 4 olmuş.) mesajın var hemen atlıyorsun yazının tamamını okumadan

Oyuncunun lehine tek kuruş bile harcamayan bu şirketin oyununu gelin sizde bırakın !!!
    K2Network'u daha fazla zengileştirip, Knight OnLine'ı popüler hale getirmeyin
    imzana bu yazıyı yazıyorsan knight ile ilgili yorum yapmayı bırak ozaman 1 msj olmuş veya olmamış
    senin gibi boş konuşmuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Xarinth

quote:

Orjinalden alıntı: technical_tr

quote:

valla bilmiyom kanka ben sitenin birinde rastladım hoşuma gitti koydum. sölediğin için sağol

bizden aldığını bize satıyon......
    +1

Tamamen Katılıyorm

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

quote:

Edit Edit Edit

Oyuncunun lehine tek kuruş bile harcamayan bu şirketin oyununu gelin sizde bırakın !!!
    K2Network'u daha fazla zengileştirip, Knight OnLine'ı popüler hale getirmeyin
    imzana bu yazıyı yazıyorsan knight ile ilgili yorum yapmayı bırak ozaman 1 msj olmuş veya olmamış
    senin gibi boş konuşmuyorum

oyunu oynamaması yorum yapmayacağı anlamına gelmezoyundan anlıyosa yardım edbilir buda seni HİÇ ilgilendirmez

• quote:

valla bilmiyom kanka ben sitenin birinde rastladım hoşuma gitti koydum. sölediğin için sağol

Onun sahibi bu forumdan arkadasim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aponur_tr

hatta sağ altta görebilirsiniz gm nin party den cıktığnını

o partyden yaz değil.
    gm in pm si gibi bişey o.
    biz bi kere koxpla yakalanmıştık kimler görmek istiyosa mesela onları seçiyo o şekilde yazıyo.
    bizle baya bi konuşup affetmişti
  • bende priest pendant +3 var dün aldım aksama cok bir parada vermedim dupedir danırım silinmesse kullanırım silinirse üstüne 1 bardak su icicem ama 25 dex 36 defansı görünce insan kendini tutamıyo,defans 36 dı sanırım şu an oyunda oldugum icin yanlıs sölemiş olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asasianss -- 4 Temmuz 2006; 15:47:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.