Bildirim
alın size 1600 eloda ki west serveri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sen prosun adamlar feeder çıkmış -
o adamın o eloda olması riot elo mu satıyor sorusunu gündeme getirir -
quote:
Orijinalden alıntı: p1r4t3s
Sen prosun adamlar feeder çıkmış
aferim evlat çok güzel ayar verdin -
-
-
tylar durden ne bu arada? tylar ne yaniquote:
Orijinalden alıntı: soulmequote:
Orijinalden alıntı: ZeroSystem
quote:
Orijinalden alıntı: matözürlütipiksözelci
O çok övdüğünüz west serveri buyrun 1600 eloda ki durum. Eastte troller olabilir ama westte %50 ihtimalle böyle takımlar denk geliyor. Hangisi daha iyi ?
karşı takım west de degil mi ?
:D guzeldi
Alıntıları Göster
taylan dürdün olsa daha yerinde olurdu.
-
1600 elo ranked mı bu şimdi inanamadımquote:
Orijinalden alıntı: ZeroSystem
tylar durden ne bu arada? tylar ne yani
taylan dürdün olsa daha yerinde olurdu.
Alıntıları Göster -
20 Dakikada 50 minion kesmişsin, etliye sütlüye karışmadan hem de ne kill var ne asist 1 death sadece. Sonra burda serverı aşağılıyorsun. Ne zannediyordun west serverında her oyun win, her oyuncu streamer her clan da esl şampiyonu falan mı?quote:
Orijinalden alıntı: SimonAdebisi
1600 elo ranked mı bu şimdi inanamadım
Alıntıları Göster -
Vlada heal alman garibime gitti.quote:
Orijinalden alıntı: BSG
20 Dakikada 50 minion kesmişsin, etliye sütlüye karışmadan hem de ne kill var ne asist 1 death sadece. Sonra burda serverı aşağılıyorsun. Ne zannediyordun west serverında her oyun win, her oyuncu streamer her clan da esl şampiyonu falan mı?
Alıntıları Göster -
heal+ignite olurdu ama heal + ghost a anlam veremedim :Dquote:
Orijinalden alıntı: Albino Doberman
Vlada heal alman garibime gitti.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: major24
heal+ignite olurdu ama heal + ghost a anlam veremedim :D
ignite atınca heal daha mı cok heallıyo ne oluyo ? bu arada yine bi kule almıssınız onu bulamayanlarda var -
quote:
Orijinalden alıntı: SercanOzbks
East te fiddle a heal alanda var -.- -
1. DYRUS IPL 4 DE GHOST + HEAL OYNADI.quote:
Orijinalden alıntı: SkogensHjärtaquote:
Orijinalden alıntı: SercanOzbks
East te fiddle a heal alanda var -.-
Alıntıları Göster
2. FARM KÖTÜ
3. SION ILE FIORA BU FORUMDA SANIRIM -
Senin diğerlerinden farkın ne söyler misin? 20 dakikada oyuna yeni başlayan biri bile 50 farmdan fazla yapabilir Vladimir ile.quote:
Orijinalden alıntı: DOntbemad
1. DYRUS IPL 4 DE GHOST + HEAL OYNADI.
2. FARM KÖTÜ
3. SION ILE FIORA BU FORUMDA SANIRIM
Alıntıları Göster -
İşin en kötü yanı ne biliyo musun? 9 kere ölen 9 kere süre bekleyen 9 kere (en az) baseden kendi laneine yürüyerek giden Fiora 9 level. sen 8 levelsin..quote:
Orijinalden alıntı: R1D1
Senin diğerlerinden farkın ne söyler misin? 20 dakikada oyuna yeni başlayan biri bile 50 farmdan fazla yapabilir Vladimir ile.
Alıntıları Göster
edit: bide fiora junglemış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snshyn -- 19 Nisan 2012; 12:26:02 > -
50 cs hextech revolver ve bot var sadece 8 levelsin ve milleti nooblukla suçlıyorsunquote:
Orijinalden alıntı: snshyn
İşin en kötü yanı ne biliyo musun? 9 kere ölen 9 kere süre bekleyen 9 kere (en az) baseden kendi laneine yürüyerek giden Fiora 9 level. sen 8 levelsin..
edit: bide fiora junglemış
Alıntıları Göster -
bence konuyu oyundaki anivia nın açması lazımdı.quote:
Orijinalden alıntı: Lord Nibbler
50 cs hextech revolver ve bot var sadece 8 levelsin ve milleti nooblukla suçlıyorsun
Alıntıları Göster -
adam afk kalmis belliki o yuzden 8 level sen benim takimda olsa idin keske reportu cat diye yapistirirdim -
Taylır dördın'ı yanlış yazmışsın kanka. Tyler Durden olacaktiquote:
Orijinalden alıntı: soulme
adam afk kalmis belliki o yuzden 8 level sen benim takimda olsa idin keske reportu cat diye yapistirirdim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X