Dün akşam clanla boss arayışına çıkmıştık ki.ßi baktım mahina ban atıyo sonradan Herzaman Eslanta koxpçuların koxp kurduğu yere geldi bi baktım kimse kalmamış (: .Sonradan biz istedik die bizim için 3 tane ßoss indirdi.
yahu bune bu mahina dıesdede var aynısı serverler savaşında runar gateye ınsanların rabit dm troll king indirdi acaba bu mahina her serverin gmsimi???
GM ler aramızda dolaşabilirmi??ben Hiç OLympia GM sini görmedim sadece YAzıları var (hatıra)
quote:
Orjinalden alıntı: L_inkiN_PaRk
Yok ya yanLışın war beramusun Gm si.Yanımdaydı ya nasıl aResin OLuoo :D
ben çözümü buldum bu mahina has gm yanı heralde her serverin yöneticisi gmlerin üstü bunda bişey var herkes bi serverde mahinayı görüyor beramus ares gibi herkes görüyo.......................
görelim bakalım yaw
quote:
Orjinalden alıntı: soulofanime
quote:
Yok ya yanLışın war beramusun Gm si.Yanımdaydı ya nasıl aResin OLuoo :D
ben çözümü buldum bu mahina has gm yanı heralde her serverin yöneticisi gmlerin üstü bunda bişey var herkes bi serverde mahinayı görüyor beramus ares gibi herkes görüyo.......................
quote:
Dün akşam clanla boss arayışına çıkmıştık ki.ßi baktım mahina ban atıyo sonradan Herzaman Eslanta koxpçuların koxp kurduğu yere geldi bi baktım kimse kalmamış (: .Sonradan biz istedik die bizim için 3 tane ßoss indirdi.