Şimdi Ara

++ALIN SİZE DÜNYA REKORU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun 1.si mi vurulmuş onuda -500.cü falan vurdu galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreamteam

bencede yemeyelim çünkübütün yazılar almanca sadece metal kristal türkçe yazılmış bence bunun üstünde oynama olmuş

hiç bisey turkce yazılmamış hersey almanca bence oynama yok 14 milyon puanı olan adamdan bu beklenir yani hersey normal sadece turk ogamede bu kadar puanlı oyuncu yok acaip gelio ama bizdede olucaktır bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malâyani -- 5 Ocak 2006 18:52:25 >
  • bi ay varsa adamda başka ay ondan çıkmamıştır ama normalde o harabeden ay diil gezegen cikardı böyle yörüngesinde kendinden büyük bi ay falan
  • arkadsalar bu savaslarda oynama fln yapılmadı aynısını aldım buraya kopyaladım..mesela ben 7. evrendeyim bizim birincinin savasları toplamda 300küsür milyonluk savaşlar yapıyor ama bu ogam de deki adamların puanları 12 13 milyon belki daha fazla ama bizim birincinin puanı 1.3milyon düşünün nerdeyse adamlar 10katı puandalar.

http://www.savekb.de/viewkb.php?kbid=110732&kpw=b925qasv

Savaşa bakınız lütfen .....

Die Schlacht endet unentschieden, beide Flotten ziehen sich auf ihre Heimatplaneten zurück

Der Angreifer hat insgesamt 2.979.716.000 Units verloren.
    Der Verteidiger hat insgesamt 449.231.000 Units verloren.
    Auf diesen Raumkoordinaten liegen nun 693.344.100 Metall und 335.340.000 Kristall.
    Die Chance einer Mondentstehung beträgt 20 %

• filo sayısına, kaybedilen ünitelere vs vs bakarsanız o çöpün oluşması imkansız daha çöpten neyin ne olduu bellii...
  • walla çok güsel bişe ama rakkamlardan başka bişe anlamadım ben cehalet işte
  • Saldiran GuCLu SiRiN

Savunan PALA

Savasi kazanan olmadi ,her iki tarafin filolari da geldikleri ana gezegene geri dönüyorlar

Saldiran taraf toplam 180695000 ünite kaybetti.
    Savunan taraf toplam 215139000 ünite kaybetti.
    Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 82176900 Metal ve 36431700 Kristal.
    Bir Ayin ortaya çikma sansi 20 %

bu bizim 7.evrende olan bir savas ve sadaece 2 kisi arasında yani filo birleştirme falanda yok ve bu adamlar sadace ilk 100den adamlar yani 1. 2. falanda değil 400milyonluk zarar var birde bunu bunların 10 12 katı puanlı ve 3 4 kişinin girdiği ve oynanılan server türk ogameinden 2sene önce açılmışsa bu oluşan harabe az bile inanmayan varsa alman serverinden 1. evrenden hesap alsında ilk 1500e baksın bakalım bizim 1. evren 1.si onların ilk 100üne bile giremz
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejdeath

birde bunu bunların 10 12 katı puanlı ve 3 4 kişinin girdiği ve oynanılan server türk ogameinden 2sene önce açılmışsa bu oluşan harabe az bile inanmayan varsa alman serverinden 1. evrenden hesap alsında ilk 1500e baksın bakalım bizim 1. evren 1.si onların ilk 100üne bile giremz

+1 adamlar uçmuş artık 2 yıldır bıkmadan usanmadan oynuyolar bırakında yapsınlar böle savasları
  • Arkdaşlar o savaş teke tek değil ve o savaşta saldıranlarda toplam 225 savunanlarda da 90 tane filan RİP var...
  • beyler bu imkansız değil gerçek sölemde
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ro4r -- 27 Mayıs 2011; 3:22:17 >
  • oha dencek bir şey yok adamlarda 10milyon 15milyon kadar puan var o kadar puan bende de olsa bende de o kadar rip olur inş bende o günleri görücem
  • o kadar kasacan yane şahsen ben 1m puan yapınca bu alemi terk ederim gibi geliyo
  • ohaaaaaaa bu adam almanmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: proxtitle

ohaaaaaaa bu adam almanmı

evet alman adamlar 3 yıldır oynuo oyunu olsun artık o kadar
  • e prof olmus onlar onunla yatıp onla kalkıolar bırakında olsun
  • yarın öbürsü gün işin b*ku çıksa milletler arası ogame savaşları olsa almanlar turklere karsı olsa yenermiyiz acaba . deliririz o ayrı.. olacak savaşları düşünmek istemiyorum .. fakat aynı şartlar altında olacak işi strateji belirlicek . nedersiniz süper olmazmı biz buna Ogame to kafayıyeme diyoruz nasıl hoş olmazmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenlouse

yarın öbürsü gün işin b*ku çıksa milletler arası ogame savaşları olsa almanlar turklere karsı olsa yenermiyiz acaba . deliririz o ayrı.. olacak savaşları düşünmek istemiyorum .. fakat aynı şartlar altında olacak işi strateji belirlicek . nedersiniz süper olmazmı biz buna Ogame to kafayıyeme diyoruz nasıl hoş olmazmı?

keşke olsa böle bişi ogameyi bıraktım ama böle bişi olsa büyük bir zevkle tekrar oynarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenlouse

yarın öbürsü gün işin b*ku çıksa milletler arası ogame savaşları olsa almanlar turklere karsı olsa yenermiyiz acaba . deliririz o ayrı.. olacak savaşları düşünmek istemiyorum .. fakat aynı şartlar altında olacak işi strateji belirlicek . nedersiniz süper olmazmı biz buna Ogame to kafayıyeme diyoruz nasıl hoş olmazmı?

+1

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.