Şimdi Ara

Alın Size West (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • afedersinde hem bütün killeri alıp hemde takıma bok atman biraz saçma olmuş...
  • Bütün killeri almışsın takıma kill bırakmamışın TF'de sana focus ve GGWP!!! Ne bekliyodun ki ?
  • O'dan sonrasını okumadım
  • Takima kill birakmamissin nasi yenmeyi dusunuyonuz. Tek basina tasiyamazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az adcye kill bırakaydın bu sorun ortadan kalkardı sadece kendini düşünme bu bir takım oyunu
  • Tek maça göre konu açıyorsun hem sana kim dedi westte feeder,troll yok diye trollün hası westtir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonWalkers

quote:

Orijinalden alıntı: Inshp

killeri salsaydın

Başta botu camplayıp 4 kill verdim zaten ama baktım ki vayne karşıdakilere kafa atmaya bayılıp harras adına birşey yapmayınca boşverdim. Darius da lane'den çıktığında 0/6'ydı. shy'ı da ayrıca anlattım. Ancak w/l'nin öyle olmasının sebebine gelecek olursak bu server'a geçerken baya büyük bir miktarda para yatırdım ve o zamanlar lee'ye baya bayıldığım için başlarda lee-sin'in L'sini bilmeden feedleyip durmuştum. O zamanlar çok reportlanmıştım. Baya da oyun kaybettim o sevdam yüzünden. Ancak şu yakın zamanda düzelttiğim hali böyle w/l'nin.

bir zamanlar o darius gibiydin herkez kötü oynayabilir ağlamanın alemi yokki en azından küfür etmemiştir adamlar feedleyipte ya yeter artık ben feedlicem dememiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: HamsterZ

quote:

Orijinalden alıntı: MoonWalkers

quote:

Orijinalden alıntı: Inshp

killeri salsaydın

Başta botu camplayıp 4 kill verdim zaten ama baktım ki vayne karşıdakilere kafa atmaya bayılıp harras adına birşey yapmayınca boşverdim. Darius da lane'den çıktığında 0/6'ydı. shy'ı da ayrıca anlattım. Ancak w/l'nin öyle olmasının sebebine gelecek olursak bu server'a geçerken baya büyük bir miktarda para yatırdım ve o zamanlar lee'ye baya bayıldığım için başlarda lee-sin'in L'sini bilmeden feedleyip durmuştum. O zamanlar çok reportlanmıştım. Baya da oyun kaybettim o sevdam yüzünden. Ancak şu yakın zamanda düzelttiğim hali böyle w/l'nin.

bir zamanlar o darius gibiydin herkez kötü oynayabilir ağlamanın alemi yokki en azından küfür etmemiştir adamlar feedleyipte ya yeter artık ben feedlicem dememiştir

evet o zaman düşününce cidden ne söven var ne de başka bişi. Hem ilk yorumu yapan arkadaşın dediği gibi adc oynamaya başladım 3 win streak yaptım hakkaten özellikle graves ile oyun taşınıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.