Şimdi Ara

ALINABİLECEK EN İYİ C SINIFI ARAÇ HANGİSİDİR ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
6.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bütçesiz yeni audi s3 ama 40bin bütçeyle bence 1.6 Elegance Civic alıp tüp taktırın ve keyifle binin. Yakıt sıkıntı değilse 2.el düşük km bir 1.4T Astra da alıp kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinziri

EVET ARKADASLAR:
    EKONOMİ, KONFOR, MARKA GÜVENİRLİĞİ, 2.EL, SORUNSUZLUK ACISINDAN BU ÖZELLİKLERİ ÜSTÜNDE ASGARİ OLARAK BARINDIRAN Bİ ARAC SÖYLEYİN.. FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ..
    edit: bütce 35-40 000 tl

2. El dediginiz icin toyota ve honda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: Space-Dye Vest

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Space-Dye Vest

quote:

bu paraya en iyisi Volvo s40 gerisi tırışka araba

özellikle jetta

Volvo s40 mı? aman uzak durun daha 2012 model 26000 km'deki arkadaşımın aracınında debriyaj baskı balata problemi ortaya çıktı ve servis, garanti süresi 2 yıl olmasına karşılık ve araç 15.000 'de bakım görmesine rağmen garanti kapsamına sokulmadı. 8 aylık 26.000 km'deki araç için 3500 TL masraf çıkardılar... Google da aratınca birçok kullanıcının da aynı sorunla karşılaştığını görebilirsiniz... Dava açmaya hazırlanıyor... Kısaca garanti ve servis konusunda volvo üzer aman bulaşmayın tecrübeyle sabittir.

Jetta konusunda sizinle hem fikirim, hiçbir özelliği olmayan bir araç sadece ikinci el değeri için alınabilir...

Şu an için tartışmasız c sınıfının en iyi aracı dünyada ve avrupada yılın aracı seçilen golf 7'dir. Ama yeni kasa Mazda 3'ün de incelenmesi gerektiğini düşünüyorum uygun fiyatla piyasaya girerse ki sanmıyorum fiyat performans açısından mantıklı olabilir...

İkinci el olarak tabiki bir golf 6 mantıklı seçim olacaktır...

baskı balata sıyırmış ise hiçbir üreticide garantiye girmez.

kronik baskı balata sorunu s40 da yok

ayrıca Google da arattım bulamadım.

asıl golf 7 nin sıkıntılarını araştırmanı tavsiye ederim.

Ben Golf 7 kullanıyorum ve 9 aylık süre boyunca birçok sıkıntı yaşadım ve bunula birlikte çoğu sorunumu garantiden ücretsiz bir şekide halettim... Ayrıca bu süre zarfında vw araç bile tedarik etti. Ama aynı dönemde 0 km volvo s40 alan arkadaşım'a 3500 tl masraf çıkardılar şu an pişman çünkü 0 km 26000 km'deki araç ile yolda kaldı volvo umursamadı bile... Aynı soruna örnek olarakhttp://forum.donanimhaber.com/m_56469092/tm.htm

İkimizde sıfır aldık durum ortada...

öncelikle senin sıkıntı yaşamaman beni bağlamıyor.

golf sorunlu bir araç radyosu bile çekmiyordu bizzat kendi konunuzda yazıp çizdiniz aylarca

ayrıca dsg sıkıntılarından bahsetmeme gerek yok heralde

tekrar ediyorum umarım okuduğunu anlarsın

baskı balata sıyırmış ise hiçbir üreticide garantiye girmez ve bu araçta kronik bir baskı balata arızası yok

yolda kaldığınızda Volvo yardımı arayıp aracı servise çektirebilirsiniz her markada olduğu gibi

yedek araç da tedarilk edilir. umursamayan servis var ise ( çok komik bir tabir ama ) Volvo Türkiye genel merkezine bildirebilirsiniz.

iyi günler

Tekrar ediyorum umarım okuduğunu anlarsın

0 km alınmış olan 2 yıl garantisi olan 26.000 km'deki 9 aylık araçta debriyaj problemi oldu ayrıca 15.000 km'de servis görmüş bir araçdan bahsediyorum.

Bak yine tekrar ediyorum

bu araç için servis 3500 tl masraf çıkardı.

Bu aracı ikinci el olarak almayı düşünenler dikkat etsin

Ha bu arada radyo yazılım güncellemesi ile golf 7'de radyo sorunu çözüldü.

Dsg ile de şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Yaşarsam da seninle paylaşırım beraber vw'yi kötüleriz...

sana da iyi günler

• Focus veya Passat ,Jetta olabilir.
  • aradığın araç jetta
  • 09'-11' Focus 1.6 TDCI Titanium X.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

09'-11' Focus 1.6 TDCI Titanium X.

Goruyorum ve arttiriyorum:) Hatta yarin arabami satip bende aliyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.