Şimdi Ara

ALINABİLECEK EN İYİ İŞLEMCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar ben bi hayaller dünyasına dalıp gittim loto oynuyorum bu aralar ama hayali bile iyi şöyle bakıyorum da i7 extreme edition var 6 çekirdek 15mb önbellek. bu işlemcilerle diğer 2.3. nesil i7 işlemciler arasında pek fark yokmuş mu ne öyle bişey dediler mesela bu işlemci oyunlarda iyi performans gösterir mi yanişöyle diyeyim bench testlerine bakınca şöyle ibeşy gördüm oyunlarda bu birkaç işlemciden daha kötü ama en pahalısı bu O.o yani loto vursa bunu mu alsam iyi yoksa diğer modeller mi iyi :xd

HE BİRDE ŞU ÇİFT İŞLEMCİLİ SERVER ANAKARTINI OYUNDA KULLANABİLİR MİYİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarist138 -- 27 Haziran 2012; 4:08:34 >

• Extrem islemciler ancak Quad SLI-crossfire duzeneklerinde farkini gosterir oda cok fazla degil. Oyun icin i7 3770K dan fazlasina gerek yok. Hem piyasada bu kadar guclu sistemleri 2D de zorlayan oyun yok. Bunlar bile yeterli olurken cift islemciye gic gerek yok. Fazla paraniz varsa saglam PC nin yanina 55 inc Led TV yanina PS3 ve ses sistemi direksiyon seti 3 boyutlu gozluk alin size oyun cenneti bunlar cift extrem idlemciden veya Xeon dan daha ucuza gelir keyfide cabasi. Sonuc ne olursa olsun israf etmeyin HAYDAN GELEN HUYA GIDER.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Extrem islemciler ancak Quad SLI-crossfire duzeneklerinde farkini gosterir oda cok fazla degil. Oyun icin i7 3770K dan fazlasina gerek yok. Hem piyasada bu kadar guclu sistemleri 2D de zorlayan oyun yok. Bunlar bile yeterli olurken cift islemciye gic gerek yok. Fazla paraniz varsa saglam PC nin yanina 55 inc Led TV yanina PS3 ve ses sistemi direksiyon seti 3 boyutlu gozluk alin size oyun cenneti bunlar cift extrem idlemciden veya Xeon dan daha ucuza gelir keyfide cabasi. Sonuc ne olursa olsun israf etmeyin HAYDAN GELEN HUYA GIDER.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Extrem islemciler ancak Quad SLI-crossfire duzeneklerinde farkini gosterir oda cok fazla degil. Oyun icin i7 3770K dan fazlasina gerek yok. Hem piyasada bu kadar guclu sistemleri 2D de zorlayan oyun yok. Bunlar bile yeterli olurken cift islemciye gic gerek yok. Fazla paraniz varsa saglam PC nin yanina 55 inc Led TV yanina PS3 ve ses sistemi direksiyon seti 3 boyutlu gozluk alin size oyun cenneti bunlar cift extrem idlemciden veya Xeon dan daha ucuza gelir keyfide cabasi. Sonuc ne olursa olsun israf etmeyin HAYDAN GELEN HUYA GIDER.

oyun için 2500k ve üstü gereksiz. i7 fazla bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.