Şimdi Ara

Alınan keyle kaç bilgisayar kurulum yapabiliyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı IP de çalıştırarak PC LAPTOP gibi telefonla etkinleştirme yapabilirsin sonra bakarsın keyfine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hussein Genghis

aynı IP de çalıştırarak PC LAPTOP gibi telefonla etkinleştirme yapabilirsin sonra bakarsın keyfine

Nasıl oluyor bu biraz açabilirmisiniz
  • Biraz once aradım müşteri hizmetlerini etkinleştirdim sadece biraz uzun surdu. İlk kurulumda sanal pcye kurmuştum simdi ise kendi win 7 olan bilgisayarımda yuklu. Temiz kurulum yaptım. Csurucusunde win 7 d surucusunde win 8 kurulu açılırken hangi işletim sistemini seçeceğimi soruyor canavar gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja1975 -- 28 Ekim 2012; 17:42:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faewox

quote:

Orijinalden alıntı: Hussein Genghis

aynı IP de çalıştırarak PC LAPTOP gibi telefonla etkinleştirme yapabilirsin sonra bakarsın keyfine

Nasıl oluyor bu biraz açabilirmisiniz

hocam eski sistem xp ilk key kullanımı için hamle yaptığında fat ve ntfs yüzünden bazen 4-5 format atsanda sorun çözülmüyordu o zamanlar müş tem arıyorduk aynısı önce etkinleştir net bağlantısı kes diğerini formatla etkinleşmeyi telefonla yap o kadar
  • Alırken 5 pc zımbırtısı görmüştüm... Eminmisin tek pc olduğuna? Laptop ve Masaüstü PC'sine sahibim. Dün aldım. İndirdiği isoyu cd ye yazdırıp kurdum laptopa, ancak bana gönderdiği keyi girmedim. Yani duruyor öyle. Masaüstünde şimdilik geçmeyi düşünmediğim için ona kurmadım. Ama bu tek pc zımbırtısı cidden kafamı karıştırdı. 5 Bilgisayar gibi bir yazı gördüğümü hatırlıyorum?
  • Flood yapmış gibi olacağım ama aradığım bilgiyi buldum,

Bir Windows kopyası birden çok bilgisayara yüklenmiş olabilir

Elinizdeki Windows kopyasını birden çok bilgisayara yüklediyseniz, ürün anahtarı daha önce başka bir bilgisayarda kullanıldığı için veya Microsoft Yazılımı Lisans Koşulları'nın izin verdiğinden fazla sayıda bilgisayarda kullanıldığı için etkinleştirme çalışmayabilir. Normalde çoğu Windows kopyası için 1:1 kuralı izlenmelidir; diğer bir deyişle bir bilgisayara bir Windows kopyası yüklenebilir.

Ürün anahtarınız Microsoft Yazılımı Lisans Koşulları'nın izin verdiğinden fazla sayıda bilgisayarda kullanılıyorsa, her bilgisayarınız için ayrı bir ürün anahtarı satın alarak etkinleştirmeniz gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cewrld

Benim yaşadığım şu şekildeydi:
    Serial'i kurulum sırasında soruyor, ardından kurulumdan sonra internete bağlandığında otomatik etkinleştiriyor. Etkinleştiremezse de bir uyarı falan vermiyor. Bilgisayar->Özelliklere girdiğinizde etkinleştirme olmadığını görüyorsunuz ve etkinleştirmeye çalışırken "Bu key sadece yükseltme için geçerlidir" tarzı bir uyarı alıyorsunuz. Ancak bazı yerlere erişirken önce Windows'u etkinleştirin diyor.

Belki de belirli durumlarda etkinleşiyordur dediğim gibi, biraz şans işi o yüzden %100 garantisi yok. Belki şimdi yüklediğinizde etkinleşecek ama iki ay sonra format attığınızda etkinleşmeyecek. Onu da bilemiyoruz.

win 8 preview versiyon kurun daha sonra win 8 pro yükleyin. derim.
  • Ben univuniversitelilere verilen kodla 3pcye kurulum yaptim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deadevill kullanıcısına yanıt
    iyi iş yapmışsın da konuyu HORT yapmışşsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.