Şimdi Ara

[ALINDI] EKRAN KARTI+PSU TAVSİYESİ [LİMİT: 1000TL] ARKDAŞLAR ACİL YARDIMINIZ LAZIM!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar @Harun50'nın önerdiği ekran kartı ve psuyu aldım. Lakin bilgisayarcıya götürdüğümde şu cevabı aldım '' Anakartını değiştirmen gerek''. Anakartımın fotoğraflarınıda aşağıya atıyorum. Sizce yeni bir anakart almaya gerek var mı? Ne yapmalıyım lütfen yardım edin

SİSTEMİM
    İşlemcim: i7 -3770 cpu @ 3.4 ghz

EKRAN KARTI+PSU

[ALINDI] EKRAN KARTI+PSU TAVSİYESİ [LİMİT: 1000TL] ARKDAŞLAR ACİL YARDIMINIZ LAZIM!!!!!

ANAKARTIM

[ALINDI] EKRAN KARTI+PSU TAVSİYESİ [LİMİT: 1000TL] ARKDAŞLAR ACİL YARDIMINIZ LAZIM!!!!!

• dostum billboard gibi resim koymuşsun, simage yaparak at da görelim, 10 tane laptop yanayana olması lazım anlamak için
  • ekran kartı ve psu'nun anakart ile alakası yok. gördüğüm kadarıyla h61 chipset anakart ve pcie16 slotu vardır. yani karta uygun. psu zaten standart. Bilgisayarcı neden öyle bir şey demiş anlamadım. Bu arada siz kendiniz rahatlıkla takabilirsiniz bilgisayarcıyla uğraşmayın bence sisteminiz güzel olmuş güle güle kullanın.

GTA V de güzel optimize olmuş en son ayarlarda bile kasmaz.
  • emreyyyyy kullanıcısına yanıt
    Neden değiştirmek gerekiyormuş, söylemedimi veya takıp denedimi ?

Denemediyse, başka yere götür yada parçaları tak, kullanmaya başlarsın.

Anakartın ECS ve Gen2 x16 pcı-e slotuna sahip yani herhangi bir sıkıntı görünmüyor.

Bu senin anakartın :http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=1366&MenuID=103&LanID=0
  • Hocam ekran kartını ve psuyu taktım, tüm fanlar çalışıyor, ekran kartının ışığıda yanıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Nerede hata yapıyorum
  • emreyyyyy kullanıcısına yanıt
    Kartın güç girişini bağlamamış olabilirsin veya anakart üzerindeki 4 pin kısmını takmayı unutmuş olabilirsin.

Düzenleme.

Bu kısım :  [ALINDI] EKRAN KARTI+PSU TAVSİYESİ [LİMİT: 1000TL] ARKDAŞLAR ACİL YARDIMINIZ LAZIM!!!!!

Ve kart üzerindeki bu kısımların bağlantısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNaR-X -- 14 Nisan 2015; 19:19:53 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.