Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ALINDI GTX 1070Tİ veya 1070 Satın Al 13 Ocak 2021 12:27 1 1 ALINDI GTX 1070Tİ veya 1070 ALINMIŞTIR. 2 Fan modelli 1070ti veya ekran kartı arıyorum. 3 fan model olanlarla ilgilenmiyorum. Elinizde varsa kutu, garanti durumu, düşünülen fiyat vs bilgileri ile birlikte lütfen pm atınız. Fiyat öldürme gibi bir niyetim yok ancak ederi neyse onu veririm fiyat şişiricek olanlar yazmasın. Kesinlikle mining kartlarla ilgilenmiyorum. Sorunlu kartlarla ilgilenmiyorum. Coil whine durumu varsa belirtiniz. Öncelik Ankara içi elden. Ciddi satıcı varsa ciddi alıcı olabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK PS4 SLİM 1 TB KOPYA OYUN OYNATAN VERSİYON SATILIK GALAX 1060 3GB SORUNSUZ TERTEMİZ ALINDI GTX 1070Tİ veya 1070 Satılık ryzen 3 1200 işlemci (Referans ilanıdır)