Şimdi Ara

(ALINDI) KARAR VEREMEDİM YARDIM LÜTFEN (LG 42LA640S vs LG 42lm640s ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
10.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim Okifi ve FOREVERFORYOU İNŞALLAH hayrını görürüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucky7 -- 24 Mayıs 2013; 20:09:16 >
  • Arkadaşlar dün 42la620s tv kurulumu tamamlandı ve sinir oldum. Youtube videolarını kafasına göre oynaTIYOR. samsung alacaktım keşke samsungtan şaşmasaydım :(
  • Merhabalar;

04.06.2013 tarihinde LG marka 42LA620S model Televizyonum kuruldu.www.youtube.com adresindeki videoların hemen hepsini açmıyor, ayrıca bazılarını canı istediği zaman açıyor bazılarını canı istemedi zaman tık yok.

İnternet'te küçük bir araştırma yaptım 2009 yılından bu yana bu konuda herkes mağdur.Bazı verilen sdandart cevapları (İnternet altyapısı, TTNET vs) bana vermezseniz hatta mümkünse cevap vermezseniz beni memnun edersiniz. Ben fanatik SAMSUNG markası hayranı olarak bir eşşeklik yaptım. "Bildiğin yoldan şaşma" ata sözünü ve "Bir musibet, bin nasihatten yeğdir" atasözlerini bana ispatladığınız için teşekkür ederim.

• Adam haklı samsung tv bende zamanında almadım pişmanım ama tv den pişman değilim niçin LG aldım diye üzülmedim niçin SAMSUNG almadım diye üzüldüm.YOUTUBE taki her video yu açmamasının sebebi LG nin kullandığı youtube apps in den kaynaklı.LG deki gerçekten bilgiden yoksun bırakıyorlar insanı bende 47lm20s var 400hz genelde 200hz oluyor zamanında arkadaşın biri 400hz olan modelini al demişti memnunum.Samsung TV yi bende tavsiye ederim arkadaşlara özelllikle tavsiyem tv alacaklarsa işlemci nin güçlü olması çok önemli buna özellikle dikkat etmeleri gerektiğini vurgulamam lazım ilerde çıkacak yazılımlar için temelleri sağlam olur cihazların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaos25

Arkadaşlar dün 42la620s tv kurulumu tamamlandı ve sinir oldum. Youtube videolarını kafasına göre oynaTIYOR. samsung alacaktım keşke samsungtan şaşmasaydım :(

42lm640s te böyle bir sorun yaşamadım henüz. Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. İnşallah da yaşamam!
  • aynen böyle bir sorun yaşamazsınız yaşarsanız bile forumlarda bunun çözümü var
    https://www.youtube.com/tv#/browse bu linki developerdan uygulama yaparak eğer yaşayan varsa sorunu çözülür.
  • Merhaba,

Arkadaşlar sormak istediğim bu LA,LM,LS gibi terimler neyi ifade ediyor? Farklı bir özellik taşıdığı için sanırım ama açılımı nedir söyleyebilir misiniz.

tşk,
  • K@nuni kullanıcısına yanıt
    Her yıl farklı isimde piyasaya sunuyorlar fazla bir değişiklik olmuyor ama la serisi daha parlak lm serisi mat tır ....

Örneğin 55LA660S
    55 - ekran boyutu çapraz inç
    L - arka ışık teknolojisi gösterir
    L - Led
    C - CCFL

A - modele yıl
    A - 2013 Multimedya Led 3D
    N - 2013 Led
    M - 2012 Multimedya Led 3D
    S - 2012 Akıllı Led
    W - 3D 2011 Kenar Led
    V - 2011 Kenar Led
    K - 2.011 CCFL arka ışık
    X - 2010 Full Led 3D
    E - Led 2010 Uç
    D - 2.010 CCFL
    H - 2.009 HCFL
    G - 2.008 CCFL
    F - 2007 / ve 2009 /
    C - 2005 Büyük
    B - 2004/2007 ve
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Her ne kadar resmi ağızlardan doğrulanmamış olsa da LA6xx serisi panelleri 50Hz
    7xx serisini beklemek performans açısından doğru olabilir...
    Bende 6xx serisini düşünüyordum ; askıya aldım...ama eğer alınacaksa LA 640 derim.

La620 ve640 panel hızları 100hz'dir. 50değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.